Europa 2 - Maxximum muziky

Exkluzívne len na Europe 2: Tina predstavila nový song, takto vyzerá videoklip!

O tom, že tento rok je v znamení odpremiérovať do štúdia Europy 2.

Teraz však prichádza s úplne inou novinkou, ktorá nesie aj príznačný názov: Iné. Pri tvorbe tejto skladby sa spojila so svojim kamarátom Tagerom, a to pre dobrú vec.

Tina aj tento raz zavítala ku nám do štúdia, aby predstavila svoju novinku exkluzívne v éteri Europy 2! Pozri si videoklip, ktorý k piesni vznikol.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Po bezmála 20-tich rokoch kamarátstva, preskočila iskra a povedali si, že by bolo načase konečne spraviť niečo spolu. Prispela ku tomu paradoxne pandémia, ktorá dokázala zariadiť, že zrazu bolo na to dosť priestoru. Myšlienka zrela v tom čase a dnes sa stala realitou. A kto je tento záhadný muž?

Mnohí ho poznajú ako DJ Tager, no dlho o ňom nebolo počuť. Má však za sebou zvučné úspechy – Tager je totiž zakladateľom špičkovej DJ cres Club Crushers zameranej na klubovú hudbu v štýle hip-hop, R&B, reggeaton, funk, dancehall či 2step.

Jej členmi boli kedysi okrem neho domáci DJ´s ako Grimaso, Yanko Král, Roman Zámožný a zahraniční členovia ako DJ Wich (ČR), DJ Mosaken (Rakúsko) alebo DJka Acee (Švajčiarsko).

Okrem toho, že sa dali dokopy skvelí umelci, Tina poňala vznik klipu podľa seba a svojsky. Natočila jej ho kamarátka na telefón počas prechádzky po Banskej Štiavnici a chcela ním vyjadriť pokojný, pohodový vibe, ktoré toto mesto prináša. Preto aj touto skladbou chce upozorniť na svoje milované mesto, ktoré len nedávno zasiahol obrovský požiar, to je nosnou ideou tejto novinky.

Aktuálne prebieha aj zbierka na opravu, pre viac informácii ohľadne pomoci je spravená aj Dobrovoľná zbierka – Banská Štiavnica (banskastiavnica.sk).

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach