Europa 2 - Maxximum muziky

Slovenskú speváčku Karin Ann ocenili v Hollywoode

Slovenská speváčka Karin Ann opäť boduje v zahraničí. Tentokrát sa teší z úspechu v USA s videoklipom k svojmu aktuálnemu singlu if i fall for you, ktorý získal ocenenie Los Angeles Film Awards. Videoklip slovenskej umelkyne zvíťazil v kategórii BEST MUSIC VIDEO v konkurencii videoklipov z celého sveta.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Videoklip k piesni if i fall for you vznikal začiatkom tohto roka v americkom Los Angeles. Karin Ann zverila réžiu do rúk americkej kreatívnej dvojice TUSK (Olivia Mitchell a Kerry Furrh), ktorej videoklipy pravidelne skloňujú renomované magazíny ako Rolling Stone či Billboard.

Tvorivý tím zo zámoria zvolil pri nakrúcaní spomínaného videoklipu analógovú technológiu klasických filmov, čo sa výrazne odráža v atmosfére klipu. Po boku Karin Ann si zahral Daniel Ferrell, ktorý si zahral aj v snímkach ako Ant-Man a Wasp: Quantumania či Thor: Láska a hrom. Vo vedľajších úlohách sa predstavili Soyana Pigniat a Issabella Barraza.

Skladbu napísala s držiteľom ceny Grammy

Temná popová balada if i fall for you osloví každého, kto si v živote prial nahliadnuť za horizont prvých opojných dní v novej partnerskej známosti. „Skladba je o životných obdobiach, kedy niekoho spoznáte a začnete k nemu niečo cítiť. Je o počiatočných fázach, kedy o novom partnerovi ešte veľa neviete, ale romantizujete si ho a predstavujete si, čo všetko by ste spolu mohli zažiť a ako by vyzeral váš vztah,“ hovorí o skladbe speváčka.

Tiene nad novým vzťahom, ktoré reflektuje i nálada pesničky, predstavujú strachy prichádzajúce ruka v ruke s takmer každou novou láskou. „Napríklad kvôli tomu, že ste v minulosti zažili sklamanie, zľaknete sa každého negatívneho signálu a bojíte sa znovu zamilovať, pretože nechcete tým všetkým prechádzať znova,“ dopĺňa Karin.

Skladbu napísala Karin Ann spoločne s držiteľom ceny Grammy, švédskym producentom a skladateľom Martinom Terefe, ktorý aktuálne pôsobí v Londýne. Hudobného mixu sa ujal dvojnásobný držiteľ Grammy – Mitch McCarthy, ktorý stojí za zvukom najväčšieho hitu Olivie Rodrigo drivers license.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach