Europa 2 - Maxximum muziky

Upečte si pstruha: Celkom inak, ako ste to robili doteraz! (recept vo vnútri)

Ingrediencie:

pstruh (čerstvý)

1ks fenikel

pomarančová kora

maslo

vermut

soľ, korenie

Postup:

Pstruha očistíme a umyjeme. Vložíme ho do alobalu spolu s nakrájaným feniklom, kúskom masla, pomarančovou korou (suroviny dávame aj do ryby aj okolo) pridáme soľ a korenie podľa chuti a pár kvapiek vermutu. Alobal vytvarujeme do tvaru vaničky/lodičky. Rybu pečieme cca 20minút na 200 stupňov.

Príhoha podľa želania 🙂

Prečítaj si aj ďalšie články!

Vrátia sa k sebe? Toto má byť dôkaz, že Taylor Swift a Calvin Harris sa udobrili

Výborný prank! Komik bojuje proti fajčeniu na verejnosti tak, že fajčiarov uhasí malým prístrojom

Mama navigovala 13-ročnú dcéru v drogérii cez smsky. Nákup dámskych vložiek sa skončil trapasom

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach