Pochúťka, ktorú po dokončení musíte skontrolovať… Či v nej náhodou nie sú červíky!
Gaštany narežeme na oblej strane, uložíme na plech reznou stranou nahor a dáme upiecť do rúry vyhriatej na 200 stupňov. Pečieme asi 30 minút, kým sa šupka nezačne otvárať a dužina hnednúť.
Ošúpať ich musíme zahorúca ostrým nožom.
TIP: Pri narezávaní gaštany vždy skontrolujeme, či nie sú červivé. 😀 😀 😀
Prečítaj si aj ďalšie články
Slovenská hudobná novinka dostala sexy videoklip. Jedna horúca scéna za druhou!
Nenormálne jej to pristane. Speváčka nahráva novú muziku s rastúcim bruškom!
8 obrázkov, ktoré ti ukážu rozdiel medzi skutočnými a fejkovými priateľmi. Vieš ich rozlíšiť?
Slovenská speváčka len v pánskych boxerkách. Takéto telo po 40-ke?
Fotografia, ktorá pobláznila internet. Hra farieb a tieňov nadchla milióny ľudí!