Europa 2 - Maxximum muziky

Mamička po pôrode paroduje fotky vychudnutých modeliek

Nikdy nebola štíhla, avšak za svoje telo sa nehanbila. Keď jej však po pôrode dcéry známy „poradil“, aby sa rýchlo vrátila do formy, začala o sebe pochybovať. Fotografka Hana Erskine však odmietla „radu“ a spoločenský tlak na to, ako rýchlo má byť žena po pôrode vo forme. Zozbierala všetko sebavedomie a odvahu a nafotila odvážne snímky inšpirované fotografiami chudých modeliek z Victoria’s Secret, ktoré pre mnohých predstavujú ideál krásnych a štíhlych tiel.

Fotografiám však dodala rozmer materstva a opäť sa zamilovala do svojho, hoc podľa spoločenských kritérií, nedokonalého tela. „Nikdy nebudem vyzerať ako modelka, a dobre to viem. Moja dcéra vo mne rástla deväť mesiacov, preto pre mňa a môjho partnera je moje telo tým najdokonalejším na svete,“ uviedla pre portál BoredPanda.com.

Všetkým ľuďom, nielen ženám po pôrode, ktoré sa trápia svojim zovňajškom, odkázala: „Je úplne v poriadku vyzerať, ako chcete vy. Pokiaľ ste zdraví a šťastní. Ste nádherní presne takí, akí ste. Prestaňte sa porovnávať s inými a budete naozaj slobodní.“

Nalaď si rádio Europa 2 aj na webe. Klikaj sem a počúvaj nenormálne dobrú hudbu.

Rádio Europa 2 na Instagrame. Klikni sem a maj všetky novinky pokope!

Europa 2 na Facebooku. Daj nám svoj LIKE. Len tak budeš vedieť, čo je nové.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach