Europa 2 - Maxximum muziky

Kaufland SuperCup má kráľovnú. Lady Brunette vo veľkom finále zdolala Fenomena

Na začiatku bola kvalifikácia, ktorá určila 16 najlepších hráčov. Tí si v následnom drafte vybrali svoje tímy, ktoré reprezentovali v dvoch skupinách vo formáte majstrovstiev sveta v hokeji.

Po siedmich dueloch v skupine sa vyformovala štvrťfinálová osmička, kde postupovali z jednej aj druhej skupiny štyria najlepší.

Vo vyraďovacej fáze sa ukázali skúsenosti tých najlepších, veď top štvorku obsadilo kvarteto najlepších po kvalifikácii – Fenomen36363, Lady Brunette, xXMrNoBodyXx a PRCO-54.

Posledne menovaný napokon obsadil 3. miesto, keď v semifinále nastala kuriózna situácia. xXMrNoBodyXx, ktorý bol do tých chvíľ nezdolaný, pozabudol na štart svojho semifinálového zápasu, nepripojil sa, a tak bol automaticky diskvalifikovaný. Pripravil sa tak o možnosť bojovať o atraktívne ceny, ktorými boli finančné šeky v celkovej hodnote 6.000 EUR, rovnako ako možnosť získať elektrickú Škoda Enyaq na týždeň alebo na víkend.

Po diskvalifikácii hráča s nickom xXMrNoBodyXx tak súboj o 3. miesto mal len exhibičný charakter a PRCO-54 si zahral v slovensko-českom súboji proti jednému z najlepších e-gamerov spoza rieky Morava, Pepcastachurcik. Duel mal tri napínavé zápasy, ktoré sa vždy skončili výsledkom 3:1. Najskôr uspel PRCO, potom Pepča, aby záverečný duel znova vyhral slovenský hráč. Predkrm veľkého finále sme mali za sebou, všetko sa schyľovalo k boju o titul.

O ten sa postarali Fenomen36363, ktorý do finálovej účasti nezaznamenal jedinú prehru a Lady Brunette. Tá mala síce v skupine pomalší rozbeh, ale následne sa naladila na víťaznú vlnu, čo potvrdila aj vo vyraďovacej fáze.

Prvý zápas finále ovládla LadyB, Fenomen sa však nevzdal, dokázal vyrovnať, no v treťom dueli už bola jeho súperka nad jeho sily a radovala sa z celkového triumfu na Kaufland Super Cupe.

VÝSLEDKY KAUFLAND SUPER CUP-u:

  1. Miesto: Lady Brunette – 3.000 € + elektrický Škoda Enyaq na týždeň
  2. Miesto: Fenomen36363 – 2.000 € + Škoda Enyaq na víkend
  3. Miesto: PRCO-54 – 1.000 € + Škoda Enyaq na víkend

Pevne veríme, že všetci hráči si užili atmosféru Kaufland SuperCupu, ktorý opäť potvrdil, že slovenská e-games scéna neustále rastie a prináša i množstvo atraktívnych momentov.

Podujatie, ktoré ste mohli sledovať aj prostredníctvom streamov na Twitchi z priestorov štúdia herného portálu ALFA GAMES vám priniesol generálny partner Kaufland a hlavný reklamný partner Škoda. Podujatie vzniklo v spolupráci s rádiom Europa 2.

Zdroj: PR článok

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach