Europa 2 - Maxximum muziky

Fejbs v Sunday Session: Nie som až taká sebavedomá, ako vyzerám

V relácii Sunday Session vyspovedal Osťo mladú multitalentovanú speváčku a raperku Fejbs. Spoločne sa porozprávali o tom, ako zvláda karanténu – čo všetko sa počas nej naučila, aj to, odkiaľ čerpá teraz inšpiráciu pre texty.

Na pretras prišli aj Fejbsine hudobné začiatky. Nakoľko pochádza z muzikantskej rodiny, s hudbou vyrastala od útleho detstva. V rozhovore prezradila, kde a kedy vznikol jej prvý text, ako aj to, ako sa s jej vulgárnymi textami vyrovnáva jej mama. Dozviete sa aj o podpore či nepodpore zo strany mužských kolegov – raperov, ako aj o tom, čo pre ňu naozaj znamená rap. Ktorý hudobník jej pomáhal so speváckymi textami?

Fejbs nemala problém odhaliť, ako vníma samu seba i to, ako pracuje na svojom sebavedomí. Dokonca sa vyjadrila aj ku svojej kontroverznej fotografií na Instagrame, ktorú na ňu vytiahol Osťo počas rozhovoru. Budete možno šokovaní, keď si vypočujete, koľko poldecákov musí do seba kopnúť pred tým, než výjde na stage – tiež aj to, čo iné jej pomáha pred vystúpeniami.

Zdroj: europa2.sk

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach