Europa 2 - Maxximum muziky

Viete prví! Kto nahradí našu tehotnú Mishuls? Toto meno by si nečakal

Je materská dovolenka skutočne dovolenka? Mnoho matiek s týmto tvrdením absolútne nesúhlasí a už čoskoro si to vyskúša na vlastne koži aj naša Mishuls z rannej šou Wake UP!.

Dnes ráno sa ti z éteru Europy 2 neprihovorila síce úplne naposledy, no dlhší čas ju počuť nebudeš, pretože si odchádza plniť „príjemné“ povinnosti. S poslucháčmi sa rozlúčila veľmi pekne a zároveň aj spoločne s Láďom odhalili, kto ich v rannej šou vystrieda. Od pondelka 7. novembra sa budeš prebúdzať so Sketch Bros, ktorí ťa nakopnú každé pracovné ráno od 6:00 hod..

S prácou sa jej lúči ťažko

Pocity z rozlúčky s mikrofónom boli rôzne, o čom svedčí aj Miškina reakcia. „Je to zvláštne, pretože už 20 rokov robím v rádiu, takže je jasné, že mi to bude chýbať,“ hovorí a zároveň povedala, že podľa nej je prototypom rádiového človeka, takže okrem samotného vysielania jej bude chýbať aj energia, ktorá sa spája s touto prácou.

Aj napriek tomu, že v prostredí rádia sa pohybuje od svojich 12 rokov, na najbližšie obdobie sa teší. „Na rozdiel od vysielania, materstvo som ešte nezažila, takže sa extrémne teším, pretože tomuto svetu budem môcť dať človeka a dúfam, že dobrého človeka,“ neskrýva nadšenie.

Jasný odkaz pre Sama a Olivera

Budúca mamička, ktorá sprevádzala poslucháčov Europy 2 každé pracovné ráno, odkazuje chalanom zo Sketch Bros jediné: „Nech si to užijú, lebo sa to užiť skutočne dá. Je to pekná práca,“ povedala na záver.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach