Europa 2 - Maxximum muziky

Ďalší celebritný rozvod: veľkej láske odzvonilo, v hre je miliónový majetok

Láska Kim Kardashian a Kanye Westa je už minulosťou. O manželských problémoch sa pošuškávalo už istú dobu, najnovšie svet obletela novinka, že populárna dvojica už pracuje na podpísaní rozvodových papierov. Túto správu oficiálne nepotvrdili, avšak Kim má spolupracovať so známou americkou celebritnou právničkou Laurou Wasser, aby spečatila ich rozvod a každý si mohol ísť svojou cestou. Táto právnička rozvádzala i Angelinu Jolie, Britney Spears and Johnnyho Deppa.

40-ročná Kim už dlhšiu dobu nenosí obrúčku a pár spolu ani nestrávil Vianoce. Kanye sa počas sviatkov oddelil od mnohopočetnej rodiny Kardashianovcov a strávil ich sám na svojom ranči vo Wyomingu.

Medzitým však mala ich právnička v tichosti robiť všetko pre to, aby sa čo najskôr majetkovo vyrovnali a rozvod prebehol čo najhladšie. Zdroj taktiež uviedol, že Kim ešte donedávna robila všetko pre to, aby Kanyemu pomohla prekonať psychické problémy, teraz má však na prvej priečke seba a svoj duševný rozvoj. Kim sa dala na štúdium práva a bojuje za väzenskú reformu. Kanye si počas minulého roku trochu uletel na prezidentskej kampani, čo ich vzťahu vôbec neprospelo a taktiež má už vraj plné zuby Kiminej rodiny. Hviezdy známej reality show sú podľa neho neznesiteľní a nechce s nimi mať už nič spoločné. Údajne ho nútili do psychiatrickej liečby, ktorú zásadne odmieta.

V hre je teraz niekoľkomiliónový majetok a spoločné nehnuteľnosti, ktoré hviezdy vlastnia. Problémom je najmä ich sídlo v Kalifornii, ktoré nadobudli za 40 mil. dolárov a ďalších 20 mil. investovali do renovácie. Obaja by si ho radi ponechali, pozemok je však písaný na Kim, dom vlastní Kanye.

V Kiminom prípade ide tentokrát už o jej tretí rozvod. Kanyeho si vzala v roku 2014 počas honosnej ceremónie v Taliansku. Malú spolu štyri deti: dcéry North (7) a Chicago (3) a synov Sainta (5) a Psalma (1,5 roka).

Zdroj: pagesix.com

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach