Europa 2 - Maxximum muziky

Nela POCISKOVÁ v rannej show predstavila svoj nový singel i zaspomínala na svoj prvý rozchod

Všetci tí, čo počúvajú rannú show Wake Up! každé ráno počas pracovného týždňa vedia, že každá streda od 8:00 patrí špeciálnemu hosťovi. Polovica týždňa je tu a v štúdiu rannej show Wake Up!, moderátori Janka a Láďo tentokrát privítali multitalentovanú herečku i speváčku Nelu Pociskovú.

​Tá teraz prichádza po materskej dovolenke s druhým singlom Prvá posledná z pripravovaného albumu. Na margo novej piesne sa Nela vyjadrila takto: „Skladba Prvá posledná je pre mňa chodiaca pozitívna energia. Keď mi prišla hotová nahrávka, celý čas sa mi chcelo tancovať, preto dúfam, že tento feel a dobrý pocit z nej budú mať aj ostatní. Celý koncept klipu vymyslel Rišo Raiman a páčil sa mi nápad spojiť slovenské speváčky a herečky ako obsadenie, pretože sme spojili motív ženskej sily, aj motív umenia ako takého. Aj preto, pretože toto odvetvie veľmi trpelo a v neposlednom rade aj motív, že sme všetky účinkujúce matky. A tak nakoniec nakoniec vznikol úplne iný rozmer klipu v rodinnej atmosfére. Myšlienkou mal byť odkaz, že všetky poznáme pocit, keď sa nič nedarí, ale treba sa tešiť z toho všetkého, čo pri sebe máme.“

K skladbe sa Nela rozhodla natočiť aj videoklip. Oslovených na produkciu bolo viac producentov, nakoniec sa rozhodla ísť do spolupráce s Richardom Raimanom a jeho spoločnosťou Raiman Production. Práve Richard Raiman Nele navrhol, že
v pesničke nebude celý čas účinkovať, ale že niektoré jej spevácke party budú spievať ostatné účinkujúce. Chcel tým dosiahnuť, aby výpoveď pesničky nebola len výpoveďou Nely samotnej, ale aby sa stala výpoveďou viacerých žien.

Okrem svojej novinky v rozhovore E2 Nela prezradila, ako si spomína na svoj prvý rozchod, či už niekedy zabudla text a či to bol Filip Tůma, kto urobil prvý krok v ich vzťahu. Počúvaj a dozvieš sa viac!

Videoochutnávka:

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Celý rozhovor:

​Nelina novinka Prvá posledná:

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

​Vypočuj si i ostatné rozhovory so zaujímavými hosťami, ktorí zavítali do štúdia Europy 2 a prezradili o sebe viac!

Zápasník UFC Lajoš Klein

Spevák Ego

Psychológ a happytarián Aleš Bednařík

Boxerista Tomi Kid Kovács

Hokejista Ľubo Višňovský

Speváčka Dominika Mirgová

Zdroj: Europa2

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach