Europa 2 - Maxximum muziky

OSEM najväčších chlapských PRIATEĽSTIEV z Hollywoodu, pozri na tú BROMANCE!

Dnes je medzinárodný deň najlepších priateľov a nezlomné, dlhotrvajúce priateľstvá nájdeme i v Hollywoode. Ikonickými sú kamarátstva medzi známymi chlapmi, ktorí si svoju vzájomnú náklonnosť mnohokrát prejavujú vzájomným trolovaním, vtipkovaním na úkor toho druhého, no jeden na druhého nedajú dopustiť. Mnohí tieto kamarátske dvojice sa poznajú dlhé roky, už od detstva, niektorí sa spoznali až pri hereckom povolaní.

Ben Affleck and Matt Damon sa spoznali ako deti a teraz sú partneri – producenti, Oscarom ovenčení scénaristi a hlavne, stále priatelia.

Brad Pitt a George Clooney si sadli pri natáčaní Dannyho jedenástky a ich priateľstvo je poznačené poriadnými prankami, ktoré si navzájom vyvádzajú. Majstri vo vzájomnom trolovaní sú aj Ryan Reynolds a Hugh Jackman, títo dvaja sa spoznali pri natáčaní Wolverina.

Viac ako 20 rokov sa poznajú predstavitelia Magneta a Profesora X z X-menov, Patrick Stewart and Ian McKellen. DiCaprio a Maguire sa stretli už ako 12-roční v reklame a odvtedy sú nerozlučnými priateľmi. Veľká bromance (nesexuálny vzťah medzi dvomi hetero mužmi) vznikla medzi hercami Tomom Hollandom a Jackom Gyllenhaalom počas nakrúcania Spider-Man: Far from home. Veľký a malý kamarát – to sú zase hora Dwayne The Rock Johnson a Kevin Haart – spoločne hrali v troch filmoch a svoje kamarátstvo živia vzájomným vtipkovaním.

insider.com

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach