Europa 2 - Maxximum muziky

Známemu bubeníkovi choroba obrátila život naruby. Teraz o nej otvorene rozpráva a chce pomôcť iným

Laco Rychtárik je režisér, kameraman, producent, hudobník, multiinštrumentalista a spevák, ktorý je v slovenských hudobných kruhoch veľmi známy, no jeho meno sa spája najmä s faktom, že je skvelý bubeník. Stojí za spoluprácami s menami ako Richard Müller, Adam Ďurica, Lina Mayer, Gladiátor, I.M.T. Smile a mnohými inými, sám produkoval skladby pod umeleckým menom Call Me Steve.

​Pred nejakým časom sa však odmlčal, v mladom veku ho zasiahlo niečo, nad čím len málokto rozmýšľa – náhla mozgová cievna príhoda, ľudovo nazývaná porážka či mozgová mŕtvica. Táto udalosť obrátila jeho život naruby, zrazu sa musel vysporiadať so skutočnosťou, že jeho ruky či nohy nefungujú tak, ako bol zvyknutý. O to náročnejšie je prijať takýto fakt, ak vás vaše ruky a nohy živia. Laco po mnohých ťažkých chvíľach musel opätovne prehodnotiť svoje priority a v rámci svojej rekonvalescencie sa o svojom probléme odhodlal rozprávať verejne, aby ľuďom, ktorým sa stalo niečo podobné, dodal potrebných síl na pokračovanie v liečbe a návrat do normálneho života.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Ak ťa jeho príbeh zaujal, nezabudni čekovať jeho instagramový kanál, kde sa z jeho videí dozvieš viac. Lacovi držíme palce a veríme, že čoskoro to opäť rozbalí na pódiu vo veľkom štýle spoza bicích!

​https://www.youtube.com/watch?v=mZ3HXwhycqw

Zdroj: Europa2

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach