Europa 2 - Maxximum muziky

P!NK ostro skritizovala túto 14-ročnú influencerku. Čo jej VADÍ?

O internetovej hviezdičke Piper Rockelle si v našich končinách pravdepodobne nepočul, v Amerike jej však ide karta. Len pred pár dňami oslávila 14. narodeniny, na YouTube ju však sleduje takmer 8,5 milióna ľudí! Publikuje rôzny zábavný obsah ako výzvy a prezentuje sa i ako speváčka, tanečnica a gymnastka. V poslednom čase však médiami zarezonoval jej spor so speváčkou P!nk, ktorá je verejne skritizovala. Čo jej vadilo?

P!nk na Twitteri upozornila na skutočnosť, že nechápe, ako toto mladé dievča môže fotografovať v bikinách jej vlastná matka a spoločne publikujú takýto obsah na sociálnych sieťach. Speváčka takéto činy nazvala doslova ako zneužívanie, sexualizáciu a vykorisťovanie dospievajúcich detí či teenagerov za vidinou zárobku. Piper jej však odkázala, že jej mama ju do ničoho nenúti a sama rozhoduje o tom, čo zverejní na svojich účtoch. Na fotografii, kde pózuje v bikinách nevidí nič zlého.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Táto fotografia rozpútala celú diskusiu o tom, či je vhodné/nevhodné postovať fotky tohto typu na sociálnych sieťach. Diskutujúci sa taktiež rozdelili na dva tábory – podľa jedných je dievča primladé na zverejňovanie podobných fotiek, druhí tvrdia, že takéto snímky nezobrazujú nič so sexuálnym podtónom a sú úplne v poriadku. Ku ktorému názoru sa prikláňaš ty? Daj vedieť!

Zdroj: meaww

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach