Europa 2 - Maxximum muziky

Na sexi fóre si muži vymieňajú svoje zážitky so spoločníčkami či rôzne praktiky… A to len tak, pre radosť

Z tohto ti odstrelí dekel – na internete existujú mnohé fóra, na ktorých si muži vymieňajú zážitky a skúsenosti so spoločníčkami, ktoré „navštívili“. Ak si do teraz nevedel, že také niečo existuje, tak teraz už vieš…

Minulý týždeň bola v Late night show Tri prasiatka profesionálna spoločníčka Kristína, ktorá priniesla zákulisné info o tom, ako to v tejto brandži skutočne chodí. Nie všetci sú však profesionáli, niektorí proste len radi skúšajú a následne sa chcú so svojimi zážitkami či sexuálnymi praktikami podeliť. Hlbší dôvod za tým nehľadaj, jednoducho sa chcú len poradiť a pochváliť. A práve také fórum našli Oliver, Samuel a Láďo a zobrali si ho na paškál.

Na takomto mieste ťa toho vie skutočne veľa prekvapiť a z niektorých príbehov zostali v šoku aj samotní chalani. Pozor: Niektoré príbehy znejú ako základ pre kriminálne podcasty.

Všetky príbehy, ktoré budeš v najnovšej epizóde počuť, sú pravdivé a odborne ti ich prednesie Oliver Oswald. Vypočuj si jednu z doteraz najvtipnejších epizód.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Všetky epizódy nájdeš na podmaz.sk alebo vo svojej podcastovej aplikácii.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach