Europa 2 - Maxximum muziky

Ochutnajte to najlepšie s najlepšími!

Čo majú spoločné všetci úspešní ľudia? Neuznávajú polovičné riešenia a majú neutíchajúcu túžbu posúvať sa vpred.

Rovnako to má nastavené aj spoločnosť McDonald“s, ktorá sa nikdy neuspokojuje s výsledkom a neustále posúva hranice chuti. Pri príležitosti uvedenia vylepšených hovädzích burgerov sa preto rozhodla v špeciálnom seriáli „Najlepší s najlepšími“ vyspovedať štyroch úspešných Slovákov, ktorí sú motiváciou pre viaceré generácie. Aká kľukatá bola cesta za úspechom Atillu Végha, Filipa Tůmu, Daniela „Goga“ Štraucha či Mariána Gáboríka?

​Spoločnosť McDonald“s nás zvykne často prekvapiť rôznymi limitovanými ponukami, ktoré prinášajú do života zákazníkov možnosť spoznávať nové chute. Tentokrát sa však zamerala na ikonické hovädzie burgery, ktoré chuťovo tak vyladila, že sa im naozaj ťažko odoláva.

Jedná sa o najzásadnejšiu procesnú novinku vo viac ako 26-ročnej histórii spoločnosti McDonald“s na Slovensku, ktorá pri tejto príležitosti oslovila najlepších z najlepších, aby nám prezradili ich tajomstvá úspechu. Nenechajte si ujsť špeciálne ochutnávkové rozhovory, ktoré nájdete na Youtube Europa 2.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Na čo sa môžete tešiť pri návšteve McDonald“s?

Od začiatku tohto roka sa spoločnosť McDonald“s zamerala na vylepšené procesy v príprave hovädzích burgerov, vďaka ktorým garantuje ešte chutnejší a šťavnatejší zážitok ako kedykoľvek predtým. McDonald“s zaviedol napríklad nové štandardy pri grilovaní mäsa.

Jedná sa o zmenu najmä v nastavení grilu, ktorej výsledkom je šťavnato opečené mäso. Nový je aj štýl grilovania a príprava mäsa, priamo prispôsobená konkrétnemu typu burgeru.

​Zmeny môžu zákazníci taktiež pocítiť prostredníctvom nadýchanejšej žemle, ale aj cibuľa zohráva pri príprave svoju novú a dôležitú rolu. Opeká sa s mäsom priamo na grile, vďaka čomu dochádza k zjemneniu jej chuti a zvýrazneniu vône, ktorá ešte viac podčiarkuje chuť mäsa a aj celkový profil burgera.

Nové postupy sa týkajú aj prípravy syra, ktorý sa lepšie roztaví, zachová si viac vône aj chuti a burger neochladí. A fanúšikov ikonického Big Mac-u poteší napríklad väčšie množstvo špeciálnej Big Mac omáčky.

Ak vám tečú slinky rovnako ako nám, neváhajte a objednajte si svoj obľúbený hovädzí burger v ktorejkoľvek McDonald“s reštaurácií na Slovensku a pokúste sa vnímať zmeny všetkými vašimi zmyslami. Dobrú chuť!

Zdroj fotografií: Peter Frolo
PR článok

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach