Europa 2 - Maxximum muziky

Elliot Page priznal, že si na premiéru filmu musel obliecť šaty, aj keď nechcel. Nie som s tým ok, odkazuje po rokoch!

Elliot Page sa minulý rok odhodlal spraviť dôležitý krok – podstúpil operáciu, vďaka ktorej sa konečne cíti ako muž a povedal o nej, že mu zachránila život, pretože sa po rokoch cíti dobre vo svojom tele.

Pre magazín Esquire prezradil, že coming out riešil ešte v roku v roku 2014 a cesta k prijatiu nebola vôbec jednoduchá. Homofóbiu, s ktorou sa sám stretol, opisuje ako extrémnu.

V minulosti, keď sa ešte identifikoval ako žena, už tušil, že nie je sám sebou a neprospela mu ani skúsenosť, ktorú zažil s producentmi. Herec nominovaný na Oscara za film Juno, priznal, že bol prinútený obliecť si šaty a podpätky na premiéru práve spomínaného filmu, ktorá sa konala ešte v roku 2007.

„Kedysi som sa mohol obliekať tak, ako som chcel. Na premiéru filmu Juno, ktorá sa konala v Toronte, som si chcel obliecť oblek, ale ľudia z filmového štúdia Fox Searchlight mi to nedovolili,“ hovorí herec.

Vzhľadom na to, že žiadne šaty so sebou nemal, v rýchlosti ho schmatli a zobrali do nóbl butikov, kde mu šaty nakoniec kúpili a absolútne s ním o tom nediskutovali.

Našťastie, teraz tieto problémy už nemusí riešiť, no spomína, že to pre neho nebolo vôbec v poriadku a že vnútorne veľmi trpel.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach