Europa 2 - Maxximum muziky

Po rozchodoch a návratoch je opäť ľúbená. Monika Bagárová má nového priateľa

Po tom, ako sa Monika Bagárová ocitla opäť bok po boku svojho ex Bena Cristovaa, mnohí sa domnievali, že medzi nimi opäť zahorela iskra a je z nich pár. Tieto klebety sa nepotvrdili, pretože ako sa v posledných dňoch ukázalo, speváčka je už zadaná. Jej novým partnerom má byť 31-ročný český podnikateľ Leo. Na verejnosť unikla aj ich spoločná fotografia, z ktorej je jasne vidno, že Monika žiari šťastným.

Nový vzťah nie je len dohad, potvrdila ho aj samotná speváčka, ktorá napísala redakcii extra.cz: „Nemám potrebu niečo tajiť. Zároveň sa ale nechcem vyjadrovať veľmi detailne, pretože si chcem nechať svoj súkromný život pre seba. Takto nám to vyhovuje. Jediné, čo k tomu poviem, je, že sme zamilovaní a je nám krásne. Každý si to zaslúži.“

Speváčka, zdá sa, si už vyliečila rany z nepodareného vzťahu s bojovníkom Makhmudom Muradovom, s ktorým sa schádzali a rozchádzali. Dvojica má spoločne dcérku Rumiu. Nový chlap však nie je to jediné, z čoho sa Monika teší. Už čoskoro vyjde jej nový album, ktorý nesie príznačný názov, a to Silnejší.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach