Europa 2 - Maxximum muziky

Zaži poriadny banger s rádiom Europa 2! Silvestrovskú noc ti spríjemnia chalani zo Swedish House Mafia

Budeme s tebou aj počas Silvestra a prinesieme ti tú najlepšiu hudbu. O silvestrovský špeciál sa postará naše stále duo Milan Lieskovská a DJ EKG. V rámci ich tanečnej radioshow sa im podarilo vybaviť niečo brutálne! Máme pre teba exkluzívny set od SWEDISH HOUSE MAFIA, ktorý si môžeš vychutnať len z nášho éteru, a to od 23:00 hod. do 01:00 hod.

Zaži neskutočný banger na vlastnej koži a maj pocit, ako keby si bol v tanečnom klube, aj keď budeš len s kamošmi na chate alebo doma v obývačke.

​Swedish House Mafia pozostáva z troch DJ-ov a producentov Axwell, Stevea Angella a Sebastiana Ingrossa. Na scéne sú od roku 2008 a počas svojej kariéry si stihli dať pauzu ako aj potešiť fanúšikov návratom a prvým štúdiovým albumom, ktorý vydali len tento rok.

Na historicky prvom albume, ktoré tanečné trio vydalo, sa nachádza 17 skladieb a nájdeš na ňom spoluprácu s raperom A$AP Rockym, ale aj s Ty Dolla $ign. Najnovšie produkovali titulnú pieseň k filmu Avatar: Cesta vody, ktorú naspieval kanadský spevák The Weeknd.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach