Europa 2 - Maxximum muziky

Projekt Miss Slovensko 2023 otvoril novú éru súťaží krásy. Toto sú finalistky!

Organizátori súťaže predstavili finálovú dvanástku dievčat. Tohtoročná súťaž nesie v sebe dôležitý odkaz a to, že nie je najdôležitejšia vonkajšia krása, ale charizma, potenciál a odhodlanie pracovať na sebe a byť inšpiráciou. Dvanástka predstavených dievčat tento potenciál rozhodne má, a preto sa jedna z nich sa stane novou Miss Slovensko 2023.

Mimoriadne dôležitá je diverzita, ako uviedol riaditeľ súťaže Michael Kováčik, a preto sa finalistkami stali rôznorodé dievčatá, s rôznymi povahami, záujmami, rôznymi typmi postáv a vizážou. V projekte Miss Slovensko je dôležité ukázať, že krása, charizma a osobnosť môže byť vnímaná veľmi rôznorodo.

Finalistky 27.ročníka súťaže zažili svoju spoločnú premiéru 7. februára v bratislavskom hoteli DoubleTree by Hilton, kde ich pred zástupcami médií oficiálne uviedol riaditeľ súťaže Miss Slovensko.

Sú to študentky rôznych vysokých, stredných škôl, ale i pracujúce, s rôznymi zameraniami a z mnohých slovenských miest. Je medzi nimi majsterka sveta v tancoch, aktivistka za menšiny, moderátorka podcastov, atlétka, tanečnice. Modelky, sú študentkami sociálnych vecí, ekonómie, marketingu či žurnalistiky. Majú svoje predstavy o živote a ambiciózne ciele a sny. Od dnešného dňa sa všetky uchádzajú o titul Miss Slovensko 2023 a ak sa im tento cieľ splní, chceli by ho využiť na charitatívne i filantropické účely, chceli by byť inšpiráciou ďalším mladým dievčatám a chcú odovzdávať správne etické hodnoty.

Tento ročník je pre nás naozaj dôležitý a bude zároveň veľmi ťažký. Sme pripravení obhájiť naše idey a zameranie súťaže na hľadanie osobnosti. Táto idea oslovila a zároveň osmelila tento rok rekordný počet dievčat: Prihlásilo sa ich až 1175. Z nich sme do semifinálového kola vybrali tiež rekordných 120 dievčat. Spolu 9 porotcov vyberalo takmer 10 hodín, dievčatá prešli až štyrmi výberovými kolami a pohovor absolvovali aj v anglickom jazyku,“ uviedol Michael Kováčik.

Predstavujeme vám finalistky MISS Slovensko 2023:

  1. Karolína Barancová 21 rokov, Banská Bystrica
  2. Sonja Kopčanová 22 rokov, Banská Bystrica
  3. Kinga Puhová 22 rokov, Dunajská Streda
  4. Karolína Bazsóová 18 rokov, Staré (okres Michalovce)
  5. Laura Weiterschütz 23 rokov, Prievidza
  6. Vanessa Gáborová 20 rokov, Dolná Krupá
  7. Nina Nemčoková 20 rokov, Bratislava
  8. Romana Ugrayová 21 rokov, Kežmarok
  9. Petra Siváková 22 rokov, Šamorín
  10. Vanesa Čuriková 23 rokov, Ilava
  11. Alžbeta Bielková 24 rokov, Žilina
  12. Daniela Vojtasová 22 rokov, Dolný Kubín


+9

Čo prinesie súťaž finalistkám a víťazkám?

Miss Slovensko je odrazový mostík a životný štart pre finalistky, ktoré majú snahu rozvíjať sa a pracovať na sebe. Samotná súťaž je precízny 5-mesačný proces vzdelávania, individuálnej práce s dievčatami, ktoré naučíme všetko o etikete, ako vystupovať v spoločnosti, ako komunikovať, ako vystupovať pred kamerou, budeme ich vzdelávať v cudzích jazykoch, v oblasti zdravej výživy, budovaní reputácie a.i.. Jednoducho, dodáme im sebavedomie a ukážeme, čo všetko môžu využiť pre svoj rozvoj.

Víťazka 27. titulu Miss Slovensko získa honorovanú zmluvu s organizátorom LGM Production, postup na svetovú súťaž a mnohé atraktívne ceny

Generálnym partnerom projektu je slovenská investičná skupina Proxenta, od ktorého víťazka získa luxusný apartmán na jeden rok v rezidenčnom projekte Kesselbauer v lukratívnej časti Bratislavy, ktorý spĺňa tie najvyššie nároky kladené na súčasné bývanie.

Počas jedného roku bude môcť využívať prémiový osobný automobil DS 4 od francúzskej automobilovej značky DS Automobiles. Tento model sa vyznačuje výnimočným charizmatickým dizajnom, za ktorým stoja bezkonkurenčné znalosti a vyspelé inteligentné technológie.

Víťazka tiež získa exotickú dovolenku pre 2 osoby od Cestovnej kancelárie Hydrotour a pocestuje do Senegalu – očarujúcej krajiny pretkanej kilometrami rozprávkových piesočných plážı́ lemovaných palmami a nádhernými scenériami saván s posvätným stromom baobab.

Počas finále bude zvolená aj I. a II. vicemiss Slovensko 2023 a diváci si svojim hlasovaním vyberú finalistku, ktorá získa titul EVA Miss Sympatia.

Finalistky čaká nabitý program až do mája

Finalistky absolvujú kontinuálne niekoľko sústredení a workshopov v zahraničí i na Slovensku: v hoteli DoubleTree by Hilton Bratislava, vo februári navštívia Prahu a dizajnový hotel NH Collection Prague Carlo IV. Atraktívny pobyt absolvujú finalistky už v marci, vďaka cestovnej kancelárii Hydrotour pobudnú v exotickej destinácii Omán, ktorý je považovaný za „perlu a Karibik Orientu“. Následne v apríli absolvujú finalistky pobyt v hoteli Europa v Komárne a májové sústredenie sa bude konať vo Vysokých Tatrách v krásnom Hoteli Hills.

Aktuálne informácie nájdete vždy na www.miss-slovensko.sk .

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach