Europa 2 - Maxximum muziky

Odštartoval 4. ročník ankety SOWA! Zahlasuj za obľúbené podcasty alebo svojich favoritov

Anketa SOWA Social Awards Slovakia 2023 odštartovala. Na pondelkovej tlačovej konferencii organizátor s partnermi projektu predstavili novinky, ktoré sa objavia v tomto roku v jednej z najúspešnejších ankiet na Slovensku.

Anketa SOWA každoročne oceňuje najvplyvnejšie osobnosti sociálnych sietí, ktoré sa svojim obsahom správajú zodpovedne a prinášajú kvalitný obsah svojim sledovateľom.

„Myslím si, že každá osobnosť, ktorá svojim obsahom prináša kvalitu si zaslúži oceniť prínos pre spoločnosť. Influenceri sa stali súčasťou našich životov a aj anketa SOWA prispieva k tomu, aby svoj obsah prehodnocovali a správali sa na svojich profiloch zodpovednejšie. Je to dôkaz, že si uvedomujú, aký vplyv na svojich sledovateľov majú a verím, e si v nomináciách každý nájde svojho favorita,“ povedal organizátor ankety Štefan Šperka.

Hlasovanie je spustené, stačí ísť na stránku socialawardslovakia.sk, označiť v každej kategórii jedného nominovaného a vyplniť hlasovací formulár. Pre jedného z hlasujúcich je pripravená plavba od spoločnosti Costa Cruises.

Priamy prenos, kde sa diváci dozvedia výsledky sa uskutoční 3. júna od 20:35 na Jojke.

Hlasovať môžeš aj za svojich obľúbených moderátorov a podcasty Europy 2! V kategórii zábava za Bekima, Sama, alebo Šortyho. V kategórii podcasty za Bekimovo horúce kreslo a Tri prasiatka. V kategórii Herec môžeš zahlasovať za Olivera a v kategórii Osobnosť médií môžeš darovať svoj hlas Becce.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach