Europa 2 - Maxximum muziky

Mladí snívajú o sexe s kolegom či kolegyňou. Výsledky prieskumu sú poriadne šteklivé

Mnohé ťa prekvapia. Aj napriek tomu, že sex je citlivá téma, ak sa na otázky pýtaš anonymne, veľa sa toho dozvieš. Portál The Stranger chcel urobiť medzi svojimi čitateľmi prieskum, a tak sa ich opýtali na sexuálne preferencie, orientáciu, ale aj na to, čo by chceli v sexe ešte vyskúšať. A výsledky teda stoja za to a sú poriadne šteklivé.

Prieskum ukázal, že väčšinu respondentov tvorili ženy, ktorých bolo 43 %. Rozdiel oproti mužom však nebol veľmi výrazný, pretože dotazníku sa zúčastnilo 42 % chlapov. Nonbinárni ľudia tvorili 8 %, genderqueer tvorili 3 % a transrodových mužov a žien bolo po 1 %. Čo sa však týka vekovej kategórie, najväčšie percento ľudí tvorila skupina tých, ktorí majú od 26 do 35 rokov.

Manželstvo nezaručuje monogamiu

Z prieskumu vyšlo, že aj napriek tomu, že až 70 % opýtaných bolo zosobášených alebo vo vzťahu, len niečo cez polovicu priznalo, že ide o monogamné vzťahy, čo v preklade znamená, že niektorí nie sú exkluzívni so svojimi partnermi a stretávajú sa aj s inými. To, však či o ich zajačích úmysloch vie partner, s ktorým tvoria pár, nevedno, no zdá sa, že nie, a preto s tým úzko súvisí aj otázka nevery. 40 % opýtaných priznalo, že už niekedy podviedlo svoju polovičku.

Po pandémii sa zmenila aj participácia na orgiách

Prieskum ukázal, že po tom, ako v roku 2020 vypukla globálna pandémia, orgií sa zúčastňuje menej ľudí. Len 21 % z opýtaných uviedlo, že sa zúčastnili orgií, čo je pokles o 9 % oproti predošlým prieskumom. Opýtaný zahodili akékoľvek zábrany a priznali, to, čo sme už všetci dávno vedeli – masturbácia je cesta. Až 38 % uviedlo, že masturbuje minimálne dvakrát do týždňa. Čo je ale zaujímavé, ukázalo sa, že čím vyšší vek mali respondenti, tým menej masturbovali, informuje spomínaný portál.

Úchylky rôzneho druhu

Ukázalo sa, že najčastejšie by ľudia chceli zažiť pissing, čo znamená, že by chceli, aby na nich partner močil. Niektorí priznali, že sa radi odhaľujú, medzi preferenciami vystúpili aj bondage či úchylka na latex. Ak ťa zaujímajú kompletné výsledky tohto sexi dotazníka, nájdeš ich tu!

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach