Europa 2 - Maxximum muziky

Počasie na najbližšie 3 dni: Kedy príde vytúžené ochladenie?

Dobrá správa pre tých, ktorí očakávajú počasie s teplotami pod 30-kou. Určite príde a už tento víkend sa výraznejšie ochladí. Na mnohých miestach sa dočkáme búrok a dažďa. Takto budú vyzerať najbližšie tri dni a noci.

PIATOK

V noci prevažne malá oblačnosť a len ojedinele prehánky a búrky. Cez deň polooblačno až oblačno a miestami prehánky alebo búrky, ktoré môžu byť aj intenzívne. Najnižšia nočná teplota 17 až 12, v južnej polovici západného Slovenska okolo 19 st. Najvyššia denná teplota 27 až 32, na Orave a pod Tatrami okolo 25 st. Slabý premenlivý, cez deň postupne prevažne južný vietor 2 až 7 m/s (5 až 25 km/h), ktorý pri búrkach prechodne zosilnie.

SOBOTA

Prevažne oblačno, miestami, najmä na západe, až zamračené. V noci miestami, najmä na západe, prehánky, dážď, ojedinele aj búrky. Cez deň na väčšine územia prehánky, dážď, miestami aj búrky. Najnižšia nočná teplota 19 až 14 st. Najvyššia denná teplota 21 až 26, na Gemeri, v Above a na Zemplíne 27 až 32 st. Slabý premenlivý, na juhozápade popoludní miestami severozápadný vietor 3 až 8 m/s (10 až 30 km/h), ktorý pri búrkach prechodne zosilnie.

NEDEĽA

Oblačno až zamračené a na väčšine územia prehánky, dážď, ojedinele aj búrky. Najnižšia nočná teplota 19 až 13 st. Najvyššia denná teplota 17 až 23, na východe miestami do 30 st.

zdroj: shmu.sk

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach