Europa 2 - Maxximum muziky

Je medzi nimi viac ako len priateľské puto? Týchto dvoch hercov možno spája aj niečo iné

Dobre známi herci Matthew McConaughey a Woody Harrelson sa domnievajú, že by medzi nimi mohlo byť viac, ako len priateľské puto. Majú podozrenie, že by mohli byť pokrvne príbuzní.

Potvrdil to Woody v The Late Show with Stephen Colbert. Herec priznal, že si chcú spraviť testy DNA, no vraj pre McConaugheyho to nie je jednoduché rozhodnutie. „Cíti sa, akoby strácal otca. Ja mu však vravím, že nie, získavaš iného otca a brata,“ tvrdí Woody.

Obaja herci sa odvolávajú na konverzáciu, ktorú mal Harrelson s McConaugheyho matkou, kedy priznala, že poznala jeho otca, píše web edition.cnn.com. Nedávno tiež McConaughey, ktorý stvárnil sexy agenta reklamnej agentúry Benjamina v romantickej komédii Ako prísť o muža za 10 dní, odhalil v podcaste Let“s Talk Off Camera with Kelly Ripa, že existuje možnosť, kedy sa jeho matka a Harrelsonov otec mohli stretnúť.

Bolo to v Západnom Texase práve vtedy, keď bol Harrelsonov otec na dovolenke a keď sa jeho vlastní rodičia rozvádzali. Vo vyššie spomínanej šou so Stephenom Colbertom tiež vyšlo najavo, že v roku, kedy sa narodil Matthew, si jeho matka dala oddych od vzťahu s jeho údajným otcom, Jimom.

Ako ďalej uvádza spomínaný portál, títo herci si spolu zahrali v seriáli Temný prípad a majú sa objaviť aj v komediálnom seriáli Brother From Another Mother. Má zobrazovať ich dlhotrvajúce priateľstvo, ktoré im drží už od roku 1997. Vtedy sa spoznali pri natáčaní Edtv.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach