GALÉRIA: Netradičné servírovanie jedla je hitom, ale tieto reštaurácie to už trocha prehnali
Niektoré reštaurácie akoby si zakladali skôr na originalite servírovania, než na samotnej kvalite jedla. V takýchto podnikoch venujú ľudia častokrát väčšiu pozornosť fotografovaniu než samotného konzumovaniu.
No existuje aj veľa ľudí, ktorí takýmito kurióznymi spôsobmi servírovania jedla opovrhujú. Títo ľudia založili online komunitu s názvom WeWant Plates (Chceme taniere), v ktorej sa nachádza vyše 700 000 sledovateľov na rôznych sociálnych sieťach. Ich poslanie je jednoduché, chcú si jedlo vychutnávať na obyčajných tanieroch, nie na kúskoch dreva či strešných škridlách. Táto komunita neuznáva hipsterské trendy, s pomocou ktorých sa chcú reštaurácie čo najviac odlíšiť a zaujať za každú cenu. Vychutnaj si galériu s tými najkurióznejšími spôsobmi servírovania jedla, aké sa návštevníkom podarili zvečniť.