Europa 2 - Maxximum muziky

Táto žena je POSADNUTÁ slonom: Zachránila mu život, teraz sa od neho nedokáže odlepiť

Väčšina ľudí miluje psov, mačky, ryby, škrečkov a iných domácich maznáčikov, za ktorých by položili aj život. Roxy Danckwerts je zakladateľkou rezervácie so zvieratami, ktorá má názov Wild Is Life a nachádza sa v Zimbabwe. Jedného dňa pri práci narazila na malého slona, ​​ktorý sa stratil a oddelil od stáda.

Mláďa sa takmer utopilo v rieke, zatiaľ čo stádo sa snažilo prekročiť rieku. Jeho zdravie bolo v kritickom stave. Pomohla mu prekonať fóbiu z plávania, ktorej zviera kvôli tejto nepríjemnej udalosti trpelo. Roxy sa ho rozhodla ošetriť, ale neočakávala, že sa z nich stanú najlepší priatelia.

Žena trávi so slonom veľa času a dáva mu každý deň 18 litrov špeciálnej výživy. Dokonca s ním spí. Slon miluje svoju majiteľku tak veľmi, že ju sprevádza na každom kroku. Slonie mláďa má 5 rokov a volá sa Moyo.

Zviera rastie skutočne rýchlo a Roxyina domácnosť sa mu začína máliť. Dvojica spolu trávi všetok voľný čas – hrajú sa, spolu spia, slon pravidelne navštevuje kuchyňu, aby nebol hladný… Majiteľka považuje toto zviera za svoje dieťa.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: Brightside

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach