Europa 2 - Maxximum muziky

Obľúbená šou Carpool Karaoke s Jamesom Cordenom je na konci

Vo finále známej šou Carpool Karaoke sa u Jamesa Cordena doma objaví Adele, autorka legendárnych hitov ako Someone Like You alebo Hello a zobudí ho búchaním činel. Potom si pre zmenu za volant sadne ona a vezie ho do práce. Z videa je cítiť ich blízky vzťah aj tým, ako sa rozprávajú o ich dlhoročnom priateľstve a ako si užívajú túto spoločnú chvíľu, popri tom, ako na plné hrdlo spievajú skladby ako Rolling In The Deep či Don’t Rain On My Parade, ktorej autorkou je Barbra Streisand.

Portál bbc.com cituje, ako James počas jazdy priznáva: „Bolo to šialených 8 rokov. Na jednu stranu sa zdá, že to prešlo iba tak /lusknutie prsta/ a na druhú stranu si ani nepamätám, aký bol život pred tým.“

Pôvodne prevzal šou od škótsko-amerického komika Craiga Fergusona v roku 2015. Dovtedy bol James v Spojených štátoch pomerne neznámy. Zo šou sa stal obrovský hit, pričom Cordenova prvá spolupráca s Adele bola najväčším virálnym videom roku 2016 s viac ako 260 miliónmi zhliadnutiami.

Adele v tejto finálnej epizóde vyzvala Jamesa, aby prezradil jeho doposiaľ obľúbenú časť. Odpovedal, že Stevie Wonder toho zmenil veľa, pretože si potom mnoho umelcov povedalo: „Ak to urobil Stevie Wonder, urobím to aj ja,“ píše ďalej spomínaný web.

Vo videu James priznal, že to bolo skvelé dobrodružstvo, no je pre nich, ako pre rodinu, čas ísť domov. Na to mu Adele so slzami v očiach odpovedala, že ona nie je ešte pripravená ísť domov, ale inak by išla s ním.

Mimo toho sa blíži ku koncu aj jeho skvelá nočná šou The Late Late Show, ktorej posledná časť vyjde vo štvrtok. Hosťami bude ikona modernej hudobnej scény Harry Styles a svetoznámy komik Will Ferrell.

Bol si aj ty fanúšikom týchto úžasných šou? Pozri si finálnu epizódu, v ktorej Adele prekvapila Jamesa a namiesto toho, aby sa posadila na miesto spolujazdca, šoférovala ona!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach