Europa 2 - Maxximum muziky

SÚŤAŽ – LOVELY EXPERIENCE !!!

Máš jedinečnú šancu získať 4 vstupenky na skvelý tanečný festival LOVELY EXPERIENCE, stačí, keď budeš počúvať rannú reláciu ZOO a ak budeš počuť jeden s výherných songov:
Above & Beyond – Sun & Moon
Chicane – Stoned In Love
ATB – Gold

volaj a máš šancu vyhrať.

Najväčšia festivalová párty na Slovensku s programom plným svetových hviezd elektronickej hudby s názvom Lovely Experience prináša jedinečný zážitok, ktorý je možné zažiť iba raz za rok. Filozofia Lovely Experience prináša svojim návštevníkom pravý jedinečný zážitok, neopakovateľné chvíle a kvalitne strávený voľný čas, prichádza s nevídanou kvalitou tanečného podujatia, ktoré láka svojou atraktivitou a kreatívnym spracovaním, ktorým je známa od svojho vzniku. Stage Lovely Experience poskytuje štýlovú a inteligentnú zábavu spojenú s jedinečným hudobným a vizuálnym zážitkom.

Návštevníci Lovely Experience stage-u na festivale Topfest zažijú jedinečný dvojdňový program plný svetových hviezd elektronickej hudby v náročnom technickom spracovaní a jedinečne vypracovanej filozofii. Prinesie myšlienku mladého a zábavného životného štýlu vo formáte veľkého festivalového pódia zameraného na tanečnú hudbu s vlastnou propagačnou a mediálnou komunikáciou. Vytvára tanečnú párty ako súčasť festivalu Topfest s dôrazom na zahraničné obsadenie umelcov, organizovanú ako multimediálny festivalový stage so zameraním na invenčnú elektronickú hudbu a tanečnú zábavu.

Predstavuje nový formát, zážitok, ktorý ešte slovenský návštevník nemohol zažiť. Vízia Lovely Experience sa naplní už 1. a 2. júla na festivale Topfest pri Novom Meste nad Váhom a stage s názvom Lovely Experience bude časťou jeho programu, ktorú jednoducho nesmiete premeškať.

Info: www.lovelyexperience.sk

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach