Europa 2 - Maxximum muziky

SÚŤAŽ – TV ROCK !!!

Ako na to?
Počúvaj vždy ráno reláciu ZOO na EUROPE 2 a dozvieš sa viac !!! Volaj po tom ako budeš počuť výherný song, ktorý určí moderátor, takže počúvaj pozorne. Ak sa dovoláš ako tretí, lístky sú tvoje.

Chystá sa na nás horúca party pod názvom TV ROCK, ktorá sa bude konať 27. mája 2011 v The CLUB v Bratislave.

TV ROCKsi musíme predstaviť ako spoluprácu medzi dvoma najväčšími Austrálskymi DJ / Producentmi, a to medzi Grant Smillie a Ivan Gough. Bezpečne môžeme povedať, že TV ROCK je najhorúcejšie DJ Duo .
TV ROCK sa spojilo s spevákmi ako Nancy Vice, Dino (DJ / producent), Tyler Spencer (Electric Six), Sean B a Abigail Bailey (UK) aby mohli dokončiť svoj debutový album ‚Sunshine City‘. Čakanie na úspech nenechal na seba dlho čakať a rytmy TV ROCK prenikli do sveta z New Yorku do Ríma do Londýna a Austrálie.

Výsledkom je skvelý mix starej školy s chuťou vrstvené s novú školu jedinečne beaty niet čo dodať vznikol hudobný koktail, na ktorý si príde každý milovník hudby.

TV ROCK získal dve ceny ARIA v roku 2006, za najlepšie tanečné predvedenie a najvyšší predaj jednej sólovej platne. S bohatými skúsenosťami hosťuje na tanečných parketoch po celom svete.
Najznámejšia sa stala jeho spolupráca s Dj a producentom
AXWELLOM na songu ´´IN THE AIR´´

wAi-i7tVP7U

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach