Europa 2 - Maxximum muziky

Súťaž o vouchery v predajni Dermacol

DERMACOL – 50 ROKOV KRÁSY

Už pol storočia prinášame šarm a radosť do života žien

Legendárna značka Dermacol sa zrodila spojením dvoch umení. Experti Ústavu lekárskej kozmetiky a Filmového štúdia Barrandov položili v roku 1966 spoločne základ pre extrémne krycí Make-up Cover a ďalšie premyslené skrášľujúce prípravky. Usilovnosť, energia a ambície Oľgy Knoblochovej a Ing. Vlastimila Boublíka sa premenili na svetový úspech, ktorý spečatil vývoz licencie do USA. Dermacol prerazil do Hollywoodu. Zo srdca Európy tak pulzovala krása, výrobky sa exportovali do mnohých krajín, hrali na striebornom plátne i v každodenných príbehoch a slovo „Dermacol“ sa u nás stalo v ďalších desaťročiach synonymom pre make-up ako taký. My, ktorí pre vás dnes tvoríme tím Dermacol, sa staráme s úctou o tento odkaz. Dermacol miluje ženy a ženy milujú Dermacol.

Nechajte sa vtiahnuť do Kráľovstva krásy v Bratislave v nákupnom centre AUPARK.

Môžete sa tešiť na kompletný sortiment: 250 farieb lakov na nechty, 198 farieb očných tieňov, 84 farebných leskov na pery a rúžov, 68 odtieňov make-upov, 12 vôní sprchovacích gélov AROMA RITUAL a 14 parfumov Dermacol.

V predajni môžete nájsť aj exkluzívne výrobky, ktoré v bežných drogériách alebo supermarketoch nenájdete.

Vyškolený tím kozmetičiek a vizážistov ponúka líčenie aj odborné poradenstvo v starostlivosti o pleť a telo, či pri výbere dekoratívnej kozmetiky.

Všetky produkty si môžu zákazníčky v predajni vyskúšať, ovoňať a ohmatať.

Odpovedzte na nasledujúcu otázku a získajte vouchery v celkovej hodnote 200 eur na nákup v predajni Dermacol v AUPARK Shopping Center v Bratislave alebo v e-shope www.dermacol.sk.

Pomôcku hľadajte na webe www.dermacol.sk

Pravidlá súťaže

Cenu získala: Viera Krajčovičová

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach