Europa 2 - Maxximum muziky

Poď s Europou 2 na Colours of Ostrava: Tu je návod, ako na to!

Takto môžeš vyhrať lístky

Nemáš ešte lístok na multižánrový hudobný festival Colours of Ostrava? To vôbec neprekáža. Vďaka Europe 2 sa tam môžeš dostať aj ty!

Od pondelka 12. júna do piatka 16. júna súťažíme v éteri o lístky. Volaj do štúdia, keď ťa moderátor vyzve a tipni jedno z 15 miest.

Len 5 je výherných. Každý výherca získa od nás 2 lístky.

Súťažiť budeme 3 x denne – počúvaj rádio Europa 2 a poď sa zabaviť na Colours of Ostrava!

Jamiroquai, Imagine Dragons, Norah Jones, Justice, alt-J, Birdy, Midnight Oil, Moderat, LP, Benjamin Clementine, Michael Kiwanuka, Laura Mvula, UNKLE, Afro Celt Sound System, ale aj Nouvelle Vague.

To je len niekoľko mien z ponuky tohtoročného medzinárodného hudobného festivalu Colours of Ostrava, ktorý prebehne od 19. do 22. júla v úchvatnom industriálnom prostredí Dolních Vítkovic.

Celkovo si návštevníci festivalu, ktorý bol minulý rok zaradený britským denníkom The Guardian medzi 10 najlepších v Európe, budú môcť vybrať z viac ako 350 programových položiek na 20 vonkajších aj krytých scénach.

Do Ostravy tento rok príde viac ako 80 zahraničných a 60 domácich kapiel a hudobníkov, ktorí ponúknu hudobné zážitky z viacerých žánrov – od elektroniky, cez world music, rock, pop, jazz až po flamenco.

Na pódiách sa objavia zástupcovia hudobných scén z celého sveta – od Austrálie, cez Senegal, Alžírsko, až po Španielsko alebo Írsko.

Hudobný program nájdu návštevníci na obľúbených Drive stage s energickými, „krčmovými“ kapelami, na Electronic stage s tým najzaujímavejším zo súčasnej elektronickej scény, ale aj v sále Gong určenom pre poslucháčov náročných jazzových alebo akustických projektov.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach