Europa 2 - Maxximum muziky

Vyhraj filmový balíček a dva lístky do kina na film Princezná zakliata v čase 2

Súťaž bola ukončená, ďakujeme všetkým za zapojenie!

Prvá časť „českého Harryho Pottera“ s názvom Princezná zakliata v čase bola na ČSFD ohodnotená na 72 % a po tomto úspechu prichádza do kín pokračovanie.

Aj tentokrát ťa čaká príbeh plný nádeje, lásky, kúziel či alchýmie. Tentokrát získa mladá alchymistka Amélia zakázanú magickú moc a bude môcť ovplyvňovať tok času. Zneužitie jej nových schopností ju však rozdelí v čase a Amélia zo súčasnosti sa stretáva s Améliou z minulosti, ktorá ju sprevádza na každom kroku. Navyše z dávno zabudnutej temnoty času povstane nová hrozba, alchymista zvaný Pán rún, ktorý túži získať kontrolu nad všetkou mágiou v Oberone.

Aby to dokázal, musí Ameliu zbaviť kontroly nad časom. Amélia spolu so svojimi nerozlučnými priateľmi princeznou Ellenou a princom Jánom z Calderonu cestuje do magického mesta Ayra, kde sídli Spolok alchymistov, ktorý prisahal chrániť mágiu. Po jeho boku musí Amelia čeliť nielen svojmu doteraz najmocnejšiemu protivníkovi, ale aj vlastnej túžbe po zakázanej moci.

Pozri si oficiálny trailer!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Ak sa už nevieš tohto filmu dočkať, zapamätaj si dátum 1. december 2022 – vtedy sa totiž môžeš tešiť konečne na premiéru!

A ty môžeš vyhrať filmový balíček a dva lístky do kina!


Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach