Europa 2 - Maxximum muziky

Majú medzi sebou problémy? Ben Affleck vyzeral na premiére manželkinho filmu podráždene

Od svadby Jennifer Lopez a Bena Afflecka už prešiel nejaký ten piatok, a tak sa niet čo šudovať, ak aj medzi nimi prebehne nejaká výmena názorov. Ale aby sa hádali priamo na červenom koberci a na premiére filmu The Mother, v ktorom hrá Jennifer hlavnú úlohu? To nám nejako nesedí. Čo sa medzi dvojicou skutočne stalo? Bola to hádka alebo si to ľudia len zle vysvetlili?

Nie vždy je všetko tak, ako sa na prvý pohľad zdá

Portál Daily Mail prichádza s vysvetlením. Vraj to nebolo tak, ako sa na prvý pohľad zdalo. Aj napriek tomu, že herec vyzerá byť namosúrený a podráždený, odborník na čítanie z pier, ktorého portál oslovil, tvrdí opak. Dvojica mala medzi sebou komunikovať veľmi pokojne.

Je pravda, že Benova gestikulácia bola výrazná, no dvojica sa mala dohadovať o tom, kde sa postavia na fotku. Herec sa dokonca nahol k manželke a do ucha jej mal podľa odborníka povedať: „Neboj sa, zlatko.“

Podľa ich ďalších reakcií však bolo zjavné, že medzi manželmi sa nič nedeje. Pred fotografmi si dokonca dali pusu a Ben sa Jennifer opýtal, či sa cíti v poriadku, na čo s úsmevom prikývla.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach