Europa 2 - Maxximum muziky

Comeback Johnnyho Deppa! Na medzinárodnom filmovom festivale si získal standing ovation

Johnny Depp sa po dlhej hereckej odmlke, kvôli dobre známemu súdnemu procesu s jeho ex manželkou Amber Heard, opäť vracia na obrazovky. Tento raz si zahrá vo francúzskom filme Jeanne Du Barry.

Po utorkovej prezentácii filmu, ktorá sa konala na prestížnom medzinárodnom filmovom festivale v Cannes, sa dočkal 7-minútovej standing ovation. To priviedlo herca až k slzám. Johnny v ňom stvárni rolu francúzskeho kráľa Ľudovíta XV., ktorý vládol v rokoch 1715 až 1774.

Samotnú Jeanne du Barry, inteligentnú ženu pracujúcej triedy, bude hrať režisérka Maïwenn. Tú si postupne kráľ obľúbi a vďaka nej získa opäť chuť do života. Film však ešte nemá danú svoju premiéru, informuje portál people.com.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Na adresu zaradenia filmu do programu festivalu reagovali aj podporovatelia Amber Heard. Svoje vyjadrenie poskytol šéf festivalu Thierry Fremaux, ktorý povedal: „Neviem, aký je obraz Johnny Deppa v Amerike. Pravdupovediac, v mojom živote mám len jedno pravidlo, a to je sloboda myslenia, sloboda prejavu a konanie v rámci zákona. Ak by Johnnymu Deppovi zakázali hrať vo filme alebo keby bol film zakázaný, nehovorili by sme tu o tom.“

Taktiež dodal, že dôvod obsadenia Johnnyho Deppa pre túto rolu nepozná a tieto otázky by mali byť smerované priamo na režisérku filmu, píše ďalej spomínaný portál. „Ak existuje jedna osoba na tomto svete, ktorá nejavila najmenší záujem v tomto veľmi medializovanom súdnom procese, som to ja. Neviem, o čom to je. Zaujímam sa o Johnnyho Deppa ako o herca,“ dodáva.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach