Europa 2 - Maxximum muziky

Krásna Blake Lively zmenila imidž

35-ročná matka štyroch detí Blake Lively, ktorá je vo svete považovaná za jednu z najkrajších žien, sa v uliciach New Jersey ukázala tak, ako sme ju doposiaľ nevideli. Pozornosť nepritiahol len jej outfit, ktorý nie je veľmi uhladený, ale najmä nový imidž. V uliciach sa ukázala s ryšavými vlasmi. Toto rozhodnutie však neurobila len tak z rozmaru, svoje blonďavé vlasy si prefarbila kvôli úlohe v novom filme It Ends With Us.

Paparazzi ju zachytili priamo na pľaci. Blake stvárni úlohu Lily, ktorá vychádza z knižnej predlohy od Colleen Hoover. Podľa autorky bola Blake Lively prvou voľbou a zároveň vysnenou herečkou, ktorá mala stvárniť túto rolu, píše portál people.com.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Čo prinesie pripravovaný film?

Scenár nasleduje rovnomennú knihu, ktorá vyšla ešte v roku 2016. Lily je hlavná hrdinka, ktorá sa po dokončení vysokej školy presťahuje do nového mesta. Ako to už býva zvykom, postretne ju láska a ona nebude vedieť odolať. Jej nový objav sa volá Ryle a vyzerá to medzi nimi bezproblémovo. Až dokým sa nezačne ozývať minulosť.

Vzhľadom na to, že snímka je ešte len v procese tvorby, oficiálny trailer zatiaľ nie je. Ak ťa dejová linka zaujala, na prvé zábery, ako aj na dátum premiéry, si budeš musieť počkať!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach