Europa 2 - Maxximum muziky

Europa 2 ťa dostane na festival Beats for Love, tak NASTAV UŠI a hraj o lístky!

Deviaty ročník najväčšieho hudobného festivalu v rámci Českej a Slovenskej republiky Beats for Love predstaví v rámci tohtoročného line-upu až 480 umelcov. Umelci vystúpia na 17 pódiách a tešiť sa môžeš aj na festivalové afterparty.

Nechceš si kupovať lístky? Tak Nastav uši a vyhraj si ich!

Festival sa bude konať od 5. do 8. júla v industriálnom areáli Dolných Vítkovic v Ostrave. Aktuálne sú v predaji a dostupné všetky typy vstupeniek. Ak si však nechceš lístky kupovať, máme pre teba skvelú správu. Od 22. do 26. mája hráme každý deň o dve vstupenky na tento festival, tak „NASTAV UŠI“ a počúvaj Europu 2.

Počas nezabudnuteľných 4 dní a nocí vystúpia také mená ako Nervo, Mark Knight, Netsky, Sigma či Sub Focus a Wilkinson. Kraľovať celému festivalu však budú svetové špičky DJ Tiësto, Hardwell a Deadmau5. Ak ešte stále váhaš, tak tento ročník je najviac nadupaný v rámci sľúbených interpretov v celej jeho doterajšej histórii.

Pozri si minuloročné after movie, nech vieš, čo ťa čaká!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„Sme veľmi radi, že máme tak bohatý a pestrý program, ktorý hostí nielen tie najväčšie mená svetovej tanečnej scény, ale aj mnoho originálnych projektov, talentovaných DJs, producentov a vychádzajúcich hviezd, ktoré nepochádzajú len z Česka či Slovenska,“ komentuje kompletný line-up riaditeľ festivalu Kamil Rudolf.

Organizátori lákajú fanúšikov na kvalitu – tento ročník patrí k tomu najlepšiemu, čo festivaly za posledné roky ponúkli. Na Slovensku, ani v Česku, doposiaľ nebol tak skvelý a namakaný program, ktorý by ponúkal toľko žánrov a subžánrov. Fanúšikovia tanečnej hudby si jednoducho prídu na svoje!

Festival obohatia aj umelci z drum and bassovej scény

Festivalovú zostavu doplnia aj drum and bassoví obľúbenci Bifidus Aktif s Akirou, No Money s Elvisom či Forbidden Society a Changing Faces. Na techno ČEZ Energy stage zase vystúpia Broken Robot aka Golpe, Lucca a Ladida, Elektrabel a Orbith a Evropa 2 House sqaure bude hostiť mená ako EKG, Chris Sadler a Andrea Fiorino.

„Keby sme mali vymenovať všetkých, ktorí vystúpia, strávili by sme tým niekoľko desiatok minút. Sme ale nadšení z každého mena, ktoré u nás vystúpi a dúfam, že si stihnem užiť vystúpenia čo najviac z nich. Verím, že fanúšikovia si to užijú a každý si príde na to svoje, pretože výber je neskutočný,“ doplnil riaditeľ festivalu.

Festival Beats for Love však zverejnením line-upu ani zďaleka nekončí. „Tento rok chceme našim fanúšikom ponúknuť opäť niečo navyše. Môžu sa tešiť na skvelý sprievodný program, ako v rámci festivalového apartmánu, tak aj v obidvoch kempoch. Zároveň máme ďalšiu veľkú novinku, ktorú už čoskoro zverejníme. Bude sa to týkať diskusných paneloviek,“ prezrádza riaditeľ marketingu Matyáš Ožana.

Zdroj: Tlačová správa

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach