Europa 2 - Maxximum muziky

Bude Kim Kardashian na OnlyFans? Kurz je 10:1

Internetová stávková kancelária Bovada zverejnila podľa bangpremier.com zoznam celebrít a pravdepodobnosť, že sa prihlásia na stránku pre dospelých, keď ich kariéra pôjde dole. Medzi menami, na ktoré si môžu stávkari prihodiť pár bubákov je aj Selena Gomez, alebo Channing Tatum.

Kim Kardashian sa stala slávnou po tom, čo do sveta unikla jej sexuálna páska a na tej zarobila milióny. Preto je otázka, či bude zarábať na svojich nahých a pikantných fotkách asi na mieste.

Bovada je online stávková kancelária a kasíno so sídlom v Kostarike, ktoré bolo založené v roku 2011. Platforma ponúka stávky na väčšinu hlavných amerických športových líg a konské dostihy. Nedávno pridali aj stávky na celebritné udalosti, napríklad ponúkali stávku na to, kto bude ďalší frajer Kim Kardashian…

V USA platia na online stávkovanie prísne pravidlá, preto doteraz nie je úplne jasné, či stávkovanie cez tento portál je legálne. Asi ti nemusíme pripomínať, že akákoľvek forma hazardných hier so sebou prináša vážne riziká a nikdy by si ju nemal brať ako spôsob na vyriešenie finančných problémov.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach