Europa 2 - Maxximum muziky

Dua Lipa už nie je single. Na filmovom festivale sa ukázala po boku staršieho priateľa

Koniec špekuláciám. Dua Lipa už viac nie je single. Aj napriek tomu, že 27-ročná speváčka si svoje súkromie dobre stráži, ešte v marci sa začalo šuškať o tom, že má tvoriť pár s francúzskym režisérom Romainom Gavrasom. O ich aférke informoval Daily Mail, po tom, ako dvojicu videli, ako sa na uliciach držia za ruky. Dua však teraz urobila verejný comeback a ukázala sa po boku svojho, o 11 rokov staršieho, priateľa.

Zaľúbenci zažiarili na červenom koberci v Cannes na filmovom festivale, ktorý sa konal cez víkend. To, odkedy tvoria pár, ani to, ako sa spoznali, nie je jasné, no údajne sa majú v súkromí navzájom spoznávať, povedal zdroj pre portál The Sun. Spomínaný portál zároveň informuje, že Romain v minulosti randil aj s ďalšou veľkou pop star Ritou Orou.

Čo sa týka speváčkiných predchádzajúcich vzťahov, v minulosti tvorila pár s Anwarom Hadidom, bratom známych modeliek Gigi a Belly. Ich rozchod mal nastať v roku 2021 a odvtedy ju médiá spájali so spevákom Jackom Harlowom a moderátorom Trevorom Noahom.

dua lipa novy priateľ
Profimedia.cz

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach