Europa 2 - Maxximum muziky

Kto pozeral seriál H2O: Stačí pridať vodu? Krásna herečka čaká tretie dieťatko

Tí šťastní, ktorí mali doma televízny program Disney Channel, vyrastali na mnohých seriáloch, na ktoré si spomínajú dodnes. Asi neexistuje dievča, ktoré ako malé nechcelo byť špiónkou, slávnou speváčkou ako Hannah Montana alebo morskou vílou, tak ako Cleo, Emma či Rikki.

Keď sa povie H2O: Stačí pridať vodu, určite sa ti vybaví trojica tínedžeriek, ktoré sa ocitli v nesprávny čas na nesprávnom mieste a stali sa z nich morské panny. Austrálsky seriál sa po prvý raz vysielal v roku 2006 a titulnou skladbou, ktorá sprevádzala celý seriál, bola pieseň No Ordinary Girl.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zo seriálovej Cleo a Emmy sa stali známe herečky, ktoré sa dokonca objavili v úspešnom seriáli Upírske denníky, zatiaľ čo seriálová Rikki išla do úzadia a mnoho o nej počuť nebolo. 34-ročná Claire Holt, ktorá v seriáli stvárnila Emmu však zreje ako dobré víno. Aj po 30-tke vyzerá sexi a momentálne sa teší z ďalšieho prírastku.

Na filmovom festivale v Cannes sa ukázala na červenom koberci a neskrývala tehotenské bruško.Herečka má s manželom Adrewom už dve detičky. Prvorodený chlapček sa volá James a mladšia dcérka dostala meno Elle.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach