Europa 2 - Maxximum muziky

Cher dostala pred narodeninami kopačky

Možno tomu ani nebudeš veriť, ale americká speváčka Cher oslávila cez víkend 77. narodeniny! Ak máš pocit, že ona jednoducho nestarne, nie si jediný. Aj samotná speváčka sa zamýšľa nad tým, kedy sa začne cítiť staro. „Stále počúvam, koľko mám rokov, ale úprimne, nerozumiem tomu,“ dodala speváčka na Twitteri.

To, že má energie na rozdávanie, potvrdila aj tým, že si našla o 40 rokov mladšieho priateľa. O ich vzťahu sme ťa informovali ešte v marci a zdalo sa, že to medzi nimi poriadne iskrí. Na verejnosti si vymieňali horúce bozky a Cher pri ňom doslova žiarila. Tomu je však už údajne koniec a dvojica už pár netvorí, píše portál etonline.com. Rozísť sa mali len týždeň pred speváčkinými narodeninami.

Cher sa očividne cíti mlado a asi je skvelým príkladom toho, že vek je len číslo a si len taký starý, ako sa cítiš. Na hudobnej scéne je od roku 1963 a zdá sa, že sa tak skoro nehodlá ísť do dôchodku. Počas svojej kariéry ju mnohí označujú za Bohyňu Popu. A niet sa čo čudovať. Hity tejto oceňovanej speváčky sú nesmrteľné!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach