Europa 2 - Maxximum muziky

Vyhraj lístky na Balaton Sound. NASTAV UŠI a bav sa s Europou 2!

Jeden z najrenomovanejších a najpodmanivejších elektronických plážových festivalov Balaton Sound, ktorý sa koná v Európe pod holým nebom, sa v roku 2023 opäť vracia! Organizátori zverejnili, že aj tento rok ťa čaká namakaný program, pretože predstavili tie najväčšie mená na DJ-skej scéne. Od 28. júna do 1. júla sa môžeš zabávať na top hudobné veličiny ako Armin Van Buuren, Don Diablo, Dimitri Vegas & Like Mike a ďalší, ktorí zahrajú svoje najväčšie hity, aby rozžiarili pobrežie Balatonu.

Ak chceš ušetriť peniažky, počúvaj Europu 2. Hráme o lístky na Balaton Sound

Hudobný festival odštartuje už približne o mesiac a ak si premýšľal nad tým, že by si vycestoval do susedného Maďarska, my ti vieme dať lístky! Stačí, ak od 29. mája do 2. júna budeš počúvať Europu 2, pretože od pondelka do piatku hráme každý deň o dve vstupenky na tento festival. Tak „NASTAV UŠI“, počúvaj Europu 2 a striehni na konkrétny banger!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Nechaj sa roztancovať Dimitrim Vegasom & Like Mikeom, Donom Diablom, Hardwellom či Tiëstom

Balaton Sound, ktorý sa nachádza na idylickom jazere Balaton v Maďarsku, sa vracia v roku 2023 a ponúka bezkonkurenčný luxusný VIP zážitok s dôrazom na niektoré z najväčších svetových mien elektronickej hudby. Festival bude hostiť odborníkov tanečného parketu ako Armin Van Buuren a Don Diablo, hit makerov Dimitri Vegas & Like Mike, ale tiež vracajúceho sa Hardwella.

To však stále nie je ani zďaleka všetko. Jeden z najunikátnejších britských umelcov Dimension, ktorý je čerstvo po vypredaní ikonickej Printworks, vystúpi po boku takých obľúbených umelcov, ako sú KSHMR, Kungs, Ofenbach či Joel Corry.

Pozri si kompletný line-up! Je to bomba, toto si nebudeš chcieť nechať ujsť!

4 nadupané dni, kde jeden svetový DJ strieda druhého. To všetko ťa čaká u o mesiac a ty môžeš byť pri tom. Organizátori už zverejnili kompletný line-up a toto je on:

Adam Beyer, Agents of Timem Alle Farben, Amémé, Anfisa Letyago, ANNA, Argy, Artbat, AXMO, Armin Van Buuren, Blasterjaxx, Carl Cox, Cera Khin, Charlie Sparks, Charlotte de Witte, Claptone, Clara Cuvé, Coeus, Dimension DJ set, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, Dubfire, Dubvision, Enrico Sangiuliano, Ferreck Dawn, Fred Lenix, Giolì & Assia live, Goodboys, Hardwell, Indira Paganotto, Joel Corry, Joris Voorn, Joseph Capriati, Justus, KSHMR, Kungs, Layla Benitez, Ofenbach, Matroda, Olly James, Pan-Pot, Parfait, Philipp Straub, Ran-D, Rebelion, Regard, Riton, Sam Paganini, Satori live. Sébastien Léger, Sefa, Sound Rush, Sub Zero Project, Sullivan King, Tchami, Tiësto, Tinlicker live, TNT, Regard, W&W, Will Sparks, Villain, Vini Vici, Yves V.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach