Europa 2 - Maxximum muziky

Čo majú spolu Madonna a Sam Smith? Spevák zdieľal tajomné video

Na svojom Twitteri zdieľal Sam Smith tajomný teaser, na ktorom sa zobrazujú len tri slová: „Sam a Madonna.“ V pozadí tiež počuť, ako tieto slová zašepkajú aj samotní interpreti. Post sa objavil na sociálnej sieti práve niekoľko hodín pred tým, ako Sam Smith zrušil koncert v Manchestri po štyroch odohraných songoch, medzi ktorými boli Stay With Me, I“m Not The Only One či Too Good At Goodbyes, informuje web nme.com. Údajne tak urobil kvôli problémom s hlasom.

Pred koncertom však uverejnil post s textom: „Manchester, mám pre teba tento večer prekvapenie. Unholy nebude posledný song…“ Neskôr sa, samozrejme, fanúšikom ospravedlnil za zrušený koncert, pričom odriekol aj nasledujúce dva. Nie je však známe, či by spomínaný teaser a zrušenie koncertov mohli spolu súvisieť, alebo či sú za tým skutočne spevákove problémy s hlasom, uvádza tiež spomínaný web.

Spevák v ospravedlnení na sociálnych sieťach uviedol, že pred niekoľkými týždňami prekonal vírus. Potom cestovali po Európe a aj napriek tomu odohrali skvelé šou. „Dnes na zvukovej skúške som sa cítil fajn a tešil som sa, že dám dnes večer Manchestru úžasnú šou so špeciálnym prekvapením na konci,“ píše ďalej Sam Smith k zrušenému koncertu. Čo by si povedal na spoluprácu týchto dvoch legiend?

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach