Europa 2 - Maxximum muziky

83-ročný Al Pacino sa stane opäť otcom. Dieťa mu porodí o viac ako 50 rokov mladšia priateľka

Svet pred pár dňami obletela správa, že hollywoodsky herec Al Pacino sa stane už štvornásobným otcom. Vo veku 83 rokov sa mu narodí ďalšie dieťa. Dieťatko mu porodí o 54 rokov mladšia partnerka Noor Alfallah, ktorá je pôvodom z Kuvajtu a jej rodičia sú milionári, uvádza portál koktail.pravda.sk.

O páre sa po prvý raz začalo verejne hovoriť minulý rok, no predpokladá sa, že dvojica sa dala dokopy už počas pandémie. 29-ročná Noor je v súčasnosti už vo vysokom štádiu tehotenstva, takže prírastok privítajú už čoskoro. Ak si z toho v šoku, určite nie vo väčšom ako samotný Al Pacino. Ten neveril tomu, že by mohol v jeho veku ešte splodiť dieťa. To, že bol skutočne zaskočený, dokazuje aj fakt, že od Noor požadoval test DNA, uvádza portál TMZ.

Herec si údajne myslel, že kvôli zdravotným problémom je neplodný. Povedať mu to mali aj doktori. Lieky, ktoré má brať, môžu vyvolať neplodnosť. Z predchádzajúcich vzťahom má už dvojičky Oliviu a Antona Jamesa a ešte dcéru Julie, ktorú má s inou ex priateľkou.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Nedávno sa o novom prírastku podelil aj herec Robert DeNiro, ktorý sa stal v 79 rokoch už sedemnásobným otcom. Obaja sú skvelými hercami, ktorých poznajú mnohé generácie. Robert DeNiro má na svojom konte dvoch Oscarov a počas jeho kariéry sme ho mohli vidieť v mnohých rolách. Al Pacina poznajú milovníci klasík z filmov The Godfaher či Scarface. V roku 2019 si však zahral po boku spomínaného DeNira vo filme The Irishman.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach