Europa 2 - Maxximum muziky

Kali a Peter Pann predstavili zahraničnú spoluprácu, ktorou štartujú leto!

Rapper Kali, ktorý pôsobí na slovenskej hudobnej scéne už od roku 2008, oslovil Goya Menora a spolu s Petrom Pannom dali dokopy track, ktorý ťa naladí na leto! „Ja už celkovo robím viac so zahraničnými interpretmi ako so slovenskými a Goya sa mi do tejto veci hodil najviac. Dokonca svoj part bol aj osobne nahrať u mňa v starom štúdiu v Petržalke. Som rád, že to má taký letný vibe, aj čo sa týka videoklipu, keďže sme ho kvôli tomu natáčali na Ibize. Verím, že to ľuďom navodí tú správnu atmosféru“, hovorí Peter Pann.

Peter Pann, uznávaný slovenský hudobný producent a skladateľ, sa postaral o vytvorenie hudobného podkladu pre novinku, ktorá prináša nové zvukové zážitky a zaujímavú melodickú linku aj skrz detského zboru MINI MAGIS, ktorý zaznieva v závere skladby. Kali s jeho charizmatickým prejavom a jedinečným štýlom podčiarkol túto skladbu trocha reggae flowom a výrazný Goya Menora dodal skladbe exotický nádych.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Letný banger natáčali na Ibize

Umelci sa rozhodli natáčať klip na exotickom ostrove Ibiza, kde sa nechali inšpirovať prímorskou atmosférou, ktorú využil do klipu režisér Dušan Krajčovič a Juraj Škula. Avšak, ich cesta sa neobišla bez menších problémov, keďže sa Goyovi počas letu stratila batožina, takže ho do klipu obliekal samotný producent skladby.

Napriek tomu však preukázali svoju profesionalitu a dokázali sa sústrediť na vytvorenie nezabudnuteľného klipu, ktorý vizuálne oživuje atmosféru songu. Pesnička Mám chuť je energickou skladbou, ktorá zvádza k pohybu a doslova oslavuje túžbu po slobode, zábave a chuti žiť. Vďaka súladu rôznych hudobných žánrov Kaliho a Goya Menora sa novinka stáva jedinečným dielom, ktorá už teraz nesie potenciál letného hitu, preto aj touto skladbou otvárajú letnú sezónu.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: Tlačová správa

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach