Europa 2 - Maxximum muziky

Lazy the Kids vydávajú svoje debutové EP Sunshine

Lazy the Kids prichádzajú so svojim debutovým EP – Sunshine. Dvojica Roman Krajčí  (MoonDogg) a Dominik Javurek (Freddie Ferett) sa tak hlási o slovo na slovenskej hudobnej scéne „Nebavil nás už rap a songy, ktoré sme počúvali, tak sme začali písať vlastné,“ hovorí autor textov Freddie Ferret.

Nápad na vznik kapely vzišiel z náhodného stretka v bare

„Kedysi som hrával v skupine, mali sme aj zopár koncertov, potom ma to prestalo baviť a nejak som sa na to vykašľal. Otvoril som si bar a tam sme sa stretli s Freddiem. Bolo to dosť bizarné, lebo ako som robil drinky, tak som sa započúval do debaty o hudbe, ktorú viedli hostia v bare. Jedným z nich bol Freddie, a tak sme sa dohodli, že niečo nahráme,“ približuje ďalej MoonDogg.

„Doniesol  som texty, Roman hudbu a začali sme postupne tvoriť a nahrávať u neho v kuchyni. Zohrali sme sa naozaj veľmi rýchlo, až tak, že niekedy som ešte len dopisoval text a už sme nahrávali,“ dopĺňa Freddie. Skladby následne doniesli Janovi Tlamkovi do TC štúdia, ktorý sa nakoniec postaral o celkový mix a mastering, približujú chalani.

Vypočuj si celé EP-čko!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: Tlačová správa

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach