Europa 2 - Maxximum muziky

Kim Cattrall potešila fanúšikov: Opäť stvárni sexuchtivú Samanthu

Sex v meste je obľúbený seriál, ktorý si zamilovali mnohí po celom svete. O jeho popularite nie je ani potrebné diskutovať. Najprv vzniklo 6 sérií a následne aj dva filmy. Vo všetkých snímkach sa dej točil okolo štvorice priateliek Carrie, Charlotty, Samanthy a Mirandy a ich strastí, radostí a veľa sexu. Najviac sexuchtivá z nich však bola Samantha, ktorú stvárnila Kim Cattrall.

V roku 2021 vzniklo ďalšie pokračovanie obľúbeného seriálu, ktoré nesie názov And Just Like That… V seriáli však z pôvodných 4 hlavných hrdiniek figurujú len 3. Kim mala dlhotrvajúce potýčky so svojou hereckou kolegyňou Sarah Jessicou Parker, ktorá stvárňuje ikonickú Carrie. Seriálová Samantha odmietla účinkovanie v pokračovaní, preto všetkých šokovalo, že v pripravovanej sérii bude opäť figurovať!

Konflikty hodila za hlavu, ale s kolegyňami sa nestretla

V rozhovore s thetimesuk.co.uk prezradila, že aj napriek napätiu, ktoré medzi ňou a kolegyňou panovalo, si rolu úspešnej Samanthy opäť po rokoch zopakuje. „Hodila som to za hlavu. V tomto bode môjho života už nechcem byť pri nakrúcaní nešťastná,“ priznala.

Nepôjde však o úplný comeback. Portál variety.com uvádza, že Kim sa objaví len v jednej scéne, ktorú mala natočiť ešte v marci tohto roka. Aj napriek tomu, že ako ona sama tvrdí, spor hodila za hlavu, počas natáčania sa vôbec nemala stretnúť s ostatnými kolegyňami, uvádza spomínaný portál.

And Just Like That odpremiéruje už o pár dní, a to konkrétne 22. júna. Vonku je už aj oficiálny trailer, tak ak si ho ešte nevidel, teraz je ten správny čas!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach