Europa 2 - Maxximum muziky

Ed Sheeran vydal song pre finále seriálu Ted Lasso. Čaká ťa nádherná melódia a dojemný text

Anglický spevák Ed Sheeran týždne po vydaní najnovšieho albumu Substract prichádza s novou piesňou A Beautiful Game. Tentokrát však pre finále seriálu Ted Lasso s hercom Jasonom Sudeikisom v hlavnej úlohe, píše web people.com.

Piesňou ťa prevedú jemné klavírne tóny, ku ktorým sa postupne pridávajú ďalšie nástroje sprevádzajúce dojemný text o tom, aká je láska krásna hra. „Sme pomliaždení, sme poškodení. Ale tá radosť stála za tú bolesť. Whoa-oh-oh, láska je krásna hra,“ spieva v songu.

„Kúsky z neho som nahral počas turné, pričom som využil davy zo štadiónov a na tento song som super, super, super hrdý,“ povedal spevák vo videu, ktoré pridal na svoj Instagram. „Milujem tú šou. Miloval som pracovať na tejto piesni. Dúfam, že sa vám bude páčiť – je to len trochu zábavy. Football!,“ dodal.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Komediálny drama seriál mal premiéru v roku 2020 a odvtedy stihol Jason Sudeikis získať 11 cien Emmy za jeho výkon, informuje ďalej spomínaný web. Hovorí sa, že 3. séria má byť aj poslednou, no výkonný producent a herec Brett Goldstein v júni teasovali fanúšikov s potenciálnym rozšírením seriálu o 4. sériu.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach