Europa 2 - Maxximum muziky

Seriál The Office dostane nový remake. Kancel bude mať pod palcom žena

Komediálny seriál The Office dostal od svojho vzniku v roku 2001 viacero remakov v rôznych krajinách vrátane Francúzska, Kanady a Chile. Pôvodne ho v Británii vytvorili Ricky Gervais so Stephenom Merchantom a teraz sa dočká 13. spracovania v Austrálii.

Tu sa rozhodli na pozíciu stredného manažmentu dosadiť ženu. Volá sa Hannah Howard a stvárniť ju má komička a herečka Felicity Ward, informuje web variety.com. Hannah vedie firmu Flinley Craddick v post covidovom období, kedy sa dozvie, že sa jej pobočka bude musieť zavrieť a zamestnanci budú robiť z domu. Aby udržala „pracovnú rodinu“ pokope, sama sa musí prepnúť do režimu prežitia a robiť pre to všetko, čo môže.

Natáčanie seriálu, ktorý má predstavovať 8 dielov, sa začne v júni v austrálskej Sydney. Bude mať označenie ako Amazon Original a vyjde celosvetovo na Prime Video v roku 2024 okrem USA, píše ďalej spomínaný web. K remaku sa vyjadril aj Ricky Gervais so slovami: „Veľmi sa teším, že Austrália prerobí moju malú šou z prelomu storočí. Kancelárska politika sa za 20 rokov trochu zmenila, takže sa neviem dočkať, ako sa im podarí navigovať novodobého Davida Brenta.“

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Najlepšie momenty z pôvodnej série s Rickym Gervaisom:

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach