Europa 2 - Maxximum muziky

Europa 2 ťa dostane na Colours of Ostrava. NASTAV UŠI a striehni na banger

„Tohtoročný jubilejný ročník Colours of Ostrava ponúkne najdrahší program vo svojej histórii. Podarilo sa nám zostaviť pestrý a vyvážený line-up zložený z najväčších svetových hudobných mien, ktoré zapĺňajú koncertné sály a štadióny, ale aj z divácky náročných projektov,“ hovorí na úvod riaditeľka festivalu Zlata Holušová.

„Teší ma, že sa Meltingpot Forum zameria na dlhovekosť, zdravie a výkonnosť, čo sú v súčasnosti jedny z najdiskutovanejších tém vo vede a spoločnosti. Zároveň návštevníci festivalového areálu zažijú od vstupu množstvo noviniek, ako sú výstavy, dekorácie či unikátna Cacao stage,“ dodáva.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Poď si užiť 4-dňovú svetovú show vďaka Europe 2!

Ak chceš zažiť bombastickú show a vidieť naživo celosvetové hviezdy ako Macklemore, OneRepublic, Ellie Goulding, Niall Horan a mnoho ďalších, Europa 2 ťa vie na festival dostať!  Ak chceš mať vstupy zadarmo, stačí, ak od 12. júna do 16. juna budeš počúvať Europu 2, pretože od pondelka do piatku hráme každý deň o dve vstupenky na tento festival. Tak „NASTAV UŠI“, počúvaj Europu 2 a striehni na konkrétny banger!

Tešiť sa môžeš na hudbu z 30 krajín sveta, premiéry a unikátne koncertné projekty

Na ôsmich hudobných pódiách sa predstaví takmer 70 zahraničných kapiel a viac ako 40 domácich mien. K dispozícii bude obrovská škála žánrov. Návštevníci sa môžu tešiť na world music, rock, pop, elektroniku, neoklasiku, cumbia, punk, jazz, hip hop alebo soul. „Garantujeme, že návštevníci budú odchádzať s pocitom, že zažili niečo výnimočné a vzrušujúce,“ hovorí Zlata Holušová.

Na Colours of Ostrava sa vôbec po prvýkrát v Českej republike predstaví s devätnásťčlennou zostavou hudobníkov a tanečníkov nigérijský spevák Burna Boy, globálny ambasádor africkej hudby, držiteľ Grammy a mnohých nominácií.

V rámci rozlúčkového turné Aquele Abraço Tour príde do Českej republiky po prvýkrát aj jedna z najväčších a najvplyvnejších svetových hudobných legiend všetkých čias brazílsky hudobník Gilberto Gil s dvanásťčlennou kapelou zloženou z členov jeho rodiny. V sobotu potom nemecký producent, DJ a tohtoročný držiteľ Grammy Purple Disco Machine uzavrie festival veľkou narodeninovou párty.

V rámci českej scény sa predstaví Ewa Farna i Ben Cristovao

Z Českej republiky sa predstaví Ewa Farna, pre ktorú to bude najväčší festivalový koncert sezóny s osemnástimi hudobníkmi na pódiu, ale aj Ben Cristovao s unikátnou scénickou zostavou, Monkey Business, Prago Union & Krotitelé Dechů, ktorí oslávia dvadsiate výročie, PSH Live band, Lenka Dusilová, Vlasta Redl, Vypsaná fiXa, Dunaj & Za vodou ensemble, Zrní, Moimir Papalescu & The Nihilists a mnohí ďalší

Program festivalu bude zahŕňať divadelné predstavenia, filmové projekcie, workshopy a umelecké aktivity. Rodiny s deťmi sa môžu tešiť na veľkú rodinnú zónu s bohatým programom a strážením detí.

Zdroj: Tlačová správa

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach