Europa 2 - Maxximum muziky

Chceš byť úspešným milionárom? Muž, ktorý motivuje státisíce ľudí používa JEDEN šikovný trik

Počul si meno Joel Roberts? Ak áno, máme pre teba výborné správy. Ak nie, tak pozorne čítaj nasledujúce riadky. Odborník na „jazyk vplyvu“ prezrádza, že ten, kto chce byť úspešný, musí okrem premýšľania ako milionár, ovládať aj reč milionára. Máš prvú aj poslednú možnosť, ako zažiť vystúpenie tohto rečníka v Európe, obzvlášť na Slovensku.

Šikovný chlapík je, okrem brandingu a komunikačných stratégií, majstrom na „elevator pitch“ a dokáže naformulovať ideu v priebehu 30 sekúnd tak, aby ohromila široké masy. Joel je fakt guru. Chop sa jedinečnej LAST MINUTE PONUKY a zúčastni sa na tomto biznis seminári.

A to, že Joelovi ide karta, tak o tom svedčí mnoho úspešných projektov, dokonale „vycoachovaných“ spoločností, ale aj jednotlivcov. Zručný marketingový tréner za posledných 15 rokov odovzdal svoje know-how viac než pol miliónu jednotlivcov naprieč všetkými kontinentmi. Skvelé, však?

Kopec praktických rád, bez zbytočných omáčok. Toto bude jeden z tých najlepších seminárov, aký si kedy zažil.

A teraz si výsledky jeho tvrdej práce môžu naplno vychutnať aj Slováci. Úspešný Američan sa rozhodol zavítať aj na slovenskú pôdu. 11. a 13. decembra bude viesť inšpiratívny seminár s názvom „Milionárske ústa“ v Šamoríne, konkrétne v priestoroch xBionics. Grandiózny prednes mediálneho kouča zabezpečí Jürgen Höller Academy.

Kto zavíta na tento interaktívny event, má o zábavu postarané. Joelova stratégia je jasná – simuluje diskusnú reláciu vysielanú naživo a s účastníkmi na pódiu vedie dialóg.

Úspešný marketingový guru pomáha firmám a jednotlivcom pri zavádzaní nového produktu na trh, chopiť sa príležitostí v mediálnom prostredí a zanechať za sebou viditeľnú stopu, vytvoriť dojem silnej, dôveryhodnej značky… Samozrejme, tento seminár toho ponúkne oveľa viac.

Zapíš si dátum a konanie tejto unikátnej a inšpiratívnej udalosti za uši, pretože už čoskoro budeš mať „ústa milionára“ aj ty.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach