Europa 2 - Maxximum muziky

Inšpiratívny Američan prichádza na Slovensko: Odhalí tajný recept na bohatstvo… Úspech zaručený

Joel Roberts. Meno, pri ktorom sa každému, kto začul toto meno (prípadne mal tú česť a zažil jeho neprekonateľný biznis seminár … A musíme dodať, že príchod tohto majstra je neopakovateľnou LAST MINUTE ponukou) vybavia slová, akými sú úspech, bohatstvo a jedinečnosť.

Rečník, ktorý mení slová na hotové čarovné formulky. Pýši sa tým, že ovláda „jazyk vplyvu“ a otvorene hovorí o tom, že úspech nie je zárukou toho, že budete premýšľať ako milionár. K úspechu je potrebné niečo viac! Mať v malíčku reč milionára.

Nechcete, aby vaše nápady zapadli prachom? Ten, kto ovláda reč milionára, sa zaručene nestratí vo svete, ktorý je nasiaknutý mnohými myšlienkami.

Šikovný motivátor je expertom na „elevator pitch“. Ide o jednoduchú stratégiu, ktorú využíva samotný Joel. A o čo vlastne ide? Vďaka tejto metóde dokáže rečník sformulovať svoju prelomovú ideu tak, aby predčila všetky ostatné. A to len za 30 sekúnd. Jednoducho povedané – zažiarite.

Joel je skutočnou kapacitou a dôkazom sily jeho slov sú mnohé spoločnosti a jednotlivci, ktoré povstali a vydobyli si svoje miesto na trhu. V priebehu 15 rokov má tento mág na konte vyše pol milióna zverencov, ktorým ukázal ten správny smer. A musíte uznať, že je to skutočne obdivuhodné číslo.

11. a 13. decembra si jeho inšpiratívny prednes môžu naplno vychutnať aj jeho slovenskí priaznivci. Priamo v Šamoríne, v priestoroch xBionics, sa uskutoční seminár, ktorý nesie názov „Milionárske ústa“. Vystúpenie tohto famózneho rečníka si diváci vychutnajú vďaka Jürgen Höller Academy.

Joel počas svojich seminárov simuluje diskusnú reláciu, ktorá je vysielaná naživo a s účastníkmi svojich inšpiratívnych eventov vedie na pódiu rozhovor. Táto stratégia sa skutočne osvedčila a Joel odovzdáva svoje know-how pri uvedení nového produktu na trh, vie, ako vybudovať silnú a dôveryhodnú značku, ktorá nezostane nepovšimnutá alebo pomôcť spoločnosti vytvárať dobrý dojem na ľudí a zvýšiť tak predaj.

Od tohto profíka očakávajte len konkrétne a praktické techniky. Bez kadejakých omáčok.

Dátum, kedy sa tento jedinečný seminár uskutoční, sa nezadržateľne blíži. Kto z vás sa rozhodne zobrať opraty do rúk a zmeniť sa na novodobého, úspešného milionára?

Nepremeškajte túto fantastickú príležitosť! Joel príde prehovoriť Slovákom do duše prvýkrát. Je to fantastická (a aj POSLEDNÁ) príležitosť, ako zažiť Joelov seminár na európskom trhu, najmä v našej malebnej krajine. To je dosť silný dôvod na to, aby ste sa na exkluzívnom seminári zúčastnili.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach